ucmelekannsi Melkkkk 4 ay 22 günlük hala geçecek inşallah diye bekliyorum biraz hafifledi geçiyor herhalde dedim ama geçmemiş gece sık sık uyanmalar sebebsiz ağlamalar 🤦
jelibonnnn Melkkkk 4 ay atağınbşter diş dönemi başlar diş patlatır ataklar devam eder bitecek diye beklemeyin. Rahatlatmak için çözümler arayın 🤗
CLEXAN06 Geçmiyor 4ay 26 günlük minik yavrummm hala çığır çığır ağlıyorrr memede uyumak istiyor kabullenin ve anın tadını çıkarmaya bakınnn
Melkkkk CLEXAN06 memeyi de istemiyor emzirmesem emmez diş ağrısı çekiyor gibime geliyor tecrübem de yok
Melkkkk ucmelekannsi gece sürekli uyanıyor birden uyanıyor elleriyle yüzünü çizmeye çalışıyor ayaklarını kaldırıp pat pat vuruyor sanki uykudan uyanmamış gibi
Vldn0212 Melkkkk ay bunu benmkide yapıyor ayaklarını kaldırıp vuruyor uykusunun içinde acaba gazı mı var diyorum doktoru da o gaz değildir sinirleniyorlar ondan yapıyordur dedi
ucmelekannsi Melkkkk aynen bizim de öyle gece sürekli uyanıyor cevremdekiler doymuyor bı şey ver bu çocuğa dediler onu da denedim ama ayni sürekli uyanıyor saat başı bazen yarım saatte bir
Melkkkk Vldn0212 gaz yok ya çünkü sürekli çıkarıyor kendini uyandırmaya çalışıyor direniyor ağlatmaya çalışıyor kendini sinirden yapıyor
Melkkkk jelibonnnn evet diş başladı çünkü ağzına birseyler sürünce soğuk havuç filan sürüyorum mutlu mutlu sesler çıkarıyor
Melkkkk ucmelekannsi aç olsa öyle yapmaz bence aç olunca bizim ki aşırı ağlıyor anlamadım geçer insallah hemen
ucmelekannsi Melkkkk aynen açlık değil… Normale döneceğiz inşallah bir gün napalim annelik kolay meslek değil canımıza okuyorlar bazen ama bı gülüşleri bütün sıkıntıları bitiriyor