pnrakbulglsy Devlet hastanesinde sünnet için bi yaş sınırı var mı kızlar biliyo musunuz ? Oğlum 2.5 aylık şu an sünnet ettirmek isyitoruz ama özellerde fiyatlar çok pahalı
kagan221_ pnrakbulglsy ben yaptırıyorum canım devlete önümüzdeki ay dört buçuk aylıkken. Bizim doktor 4 aylıkken yapmaya başlıyor kimiside 8 9 aylıkken yapıyor değişiyor doktordan doktora
merve32_ pnrakbulglsy canım devlet hastanesinde yapılıyor diye biliyorum istersen git bir görüş ben de oğlumu sünnet ettirdim daha yeni sünnet oldu hatta Ama biz Araştırma Hastanesinde sünnet olduk özel bölümünden orada da 950tl gibi bir rakam verdim. Genelde araştırma hastanelerinde profesörlerin özel bölümü de oluyor oradan bir sıra aldık öyle gittik
Ayse12345678 pnrakbulglsy şimdi yaptırıyorsan yaptır ben 5 aylıyı yaptırdım çok zorlandım hareketlendi iyice hayta ağladım sinirlen kaç kere eşim hep erteledi ama kurtulduk buna çok şükür
Aslan_ Bir yaşından önce devlette yapılmadığını söyledi bize doktorumuz bizde özelde sünnet ettirdik. Ama il il değişiyor mu bilmiyorum çocuk doktorunuza sorun isterseniz.
Ozumdmck Biz Ankaradayiz 5 ay 14 günlüktü devlette yaptırdık ama bazı hastaneler zorunlu olmadıkça yapmıyor
Aslan_ Ozumdmck ne zaman yaptırdınız acaba çünkü ben bir ay önce yaptırdım Manisa’da 1 yaşından önce yapmadıklarını söylediler.
Ozumdmck Elmsnghn Pursaklar devlet hastanesinde yaptırdık Aylin hocaya şuanda toparlandı kolay oldu bizim için
Ozumdmck Aslan_ 15 gün oldu bugün bize de şehir hastanesi öyle dedi bizim darlıkta vardı bende başka hastaneden iyi bı doktor buldum burda sormuştum hemen randevu aldık 1 hafta içinde yapıldı
Ayse12345678 Bizde İstanbul’da tuz devlette yapmadıklarını söylediler çam sakura da bi kliniğe git ek zorunda kaldık doktorlar önemli ameliyata girdileri için bu küçük operasyonla uğraşmasınlar ı o yüzde yapılmadığını söyledi