Biz 14 aylığız beni emzik gibi kullandığı için aynı yatakta uyuyorduk gece beşikten al koy al koy yarımsaatte bir kalkmak beni çok zorladığından böyle yatıyorduk ama artık yorulduğum için odasını ayırmaya karar verdim emzirmeyi ilk önce gündüzler azalttım meme için yanıma geldiğinde meyve verdim veya yemek teklif ettim. Ya da oyun oynadım ilgisini dağıttım .Çünkü oyuncak gibi gidip gelip emiyor ve göğüslerim yanıyordu artık Uykusu gelince de emzirdim daha sonra altını değiştirdim uyku tulumu giydirip odayı kararttım bebek dinlendirici müzik açıyorum youtbdan kucağımda yürüyorum ileri geri 5 dk direniyor ara ara ağlıyor sonra omzuma yatıyor bi yandan pişpişliyorum sakinleşiyor ve uykuya geçiyor tabi uyanıyor uyuduktan sonra 1 saatte bir bazen yarımsaatte bir su teklif ediyorum kucağıma alıyorum ağladığında sakinleştiriyorum öyle uyuyoyor ama çok ağlarsa da emziriyorum öyle geri uyuyor yavaş yavaş kesmeye çalışıyorum. Zamanla da uyku süreleri uzuyor kendi rahatlığımı da düşündüğüm için yanımda yatırıp uyandığında direkt göğsümü verdiğim için buna alışmıştı ama bundan vazgeçtiğimden beri daha rahatım ilk zamanlar zor oluyor evet ama biraz sabır gerektiriyor İnşallah size de yardımcı olur yazdıklarım