Bebeginibekkleyenn Ay çok üzgünüm ya kızım zaten küçücük doğdu 2.100 Gr. Bu ay çok güzel beslediğimi fazla kilo almasını beklerken hiç kilo almamış şoku yaşadım Sabah yumurta sarısı 2 bebe bisküvisi yoğurt Öğlen meyve yoğurdu veya muhallebisi Akşam sebze yemeği veririm ama buna rağmen almamış nasıl olabilir Sizin kilo alması için öneriniz var mı ( bu aylarda yaşıtlarının kilosuna yetişmiş olması gerekir) 7 kilo hala
Elmsnghn Bebeginibekkleyenn kan tahlili yaptirin, benim oglumda 8 aylik 6400 kiloydu cok zayifti ama bi o kadarda bi sn yerinde durmayan bi bebekti. Doktoru deid bi tahlil yapalim kansizligina bakalim dedi. Elhamdülillah kan değerleri iyiydi kansizlik dahi yoktu. hareketlenme doneminde öyle oluyor siz canınızı sıkmayın kan değerleri iyiyse kiloya hic takmayın bile.
YaaMan Bebeginibekkleyenn her yemeğine ilikli kemik suyu tavuk suyu tereyağı eklemeye çalışın. Gece uyumadan önce yoğurt yedirin 1 tatlı kaşığı pekmez karıştırıp. Sağlıklı kilo alır inşallah
olivers Normalmis. Bebek hareketlendikce kilo alimi azalir hatta durur dedi doktor. Kalorisi yuksek yiyecekler vermeye calisacagim bende. Sebze yemeklerine eksta zeytin yagi, pekmez tahin vs. Vermeye calisin. Cevremdeki bi cok kisidede ayni sey olmus.
Bebeginibekkleyenn olivers kalori için sürekli et suyu tereyağı zeytin yağı kullanıyordum umarım abi ay alır farkı kapatırız
Bebeginibekkleyenn Elmsnghn baktıralim bizde o zmn sağol canım kiloya takmamaya çalışıyorum ama şimdiki yeni nesilde akran zorbaligı çok olduğu için endişeleniyorum
Elmsnghn Bebeginibekkleyenn onu bana deme. Memlekete gidiyorum sütüm var cok sukur o zaman bebegim daha 4 5 aylikti doktor gayet kilo alimi iyi diyodu akrabalarim mama ver sütun yaramiyo çocuğa bu çocuk zayf diyolardi memlekete gidesim gelmiyodu. Oglum 2800 dogdu her ay doktor kilo alımına iyi diyo diyodum yine ikna edemiyodum. Hic bebeginizi de yemeye zorlamayin bu sefer yemekten de soğur
Bebeginibekkleyenn YaaMan amin inşaallah. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum denerim bunları sağolun