Yyesill Bebeğinizin Boynu kısa olup büyüdükçe uzadı mı? Yeni doğduğunda başından sallanmasını istemediğim için böyle boyunsuz kaldığını söylüyorlar doğru mu bu var mı böyle bir şey duydunuz mu??
metehaninannesiiii Yyesill off ne alaka ya sizin ailede esinizi ailesinde boy oranlari nasil ona göre olur genetik yani çocuğu sallayıp sallamamakla değil
AnnaKarenina_ Yyesill bunu babannemde küçükken yiğenlerime vs yapardı alakası olduğunu düşünmüyorum büyüdükçe boyun ortaya çıkar
Gizmokzilla Yyesill ay ahahsha kim söyledi size bunu istemsiz güldüm 😅 bir şeylere izin vermediğiniz için lafı sokulmuş işte talılmayın 😅
Dondurmalikahve Yyesill Yeni doğduğunda başından sallanmasını istemediğim için böyle boyunsuz kaldığını söylüyorlar Allah’ım sana geliyorum yine birileri ben cahilim demek istemiş. Şimdi sorunuza cevap vereyim bebeklerin boynu büyüdükçe ortaya çıkar
Yyesill Dondurmalikahve bende öyle diye biliyorum ama biz yaptık uzun oldu boyunları sen yaptırmadın boynu böyle kısa kaldı diyip duruyorlar acaba var mı böyle bir şey merak ettim sadece
Usnac1995 Yyesill benimki de boyunsuzdu hatta elim zor geçiyordu banyo ettirince, hep pamuk pamuk oluyordu 😂 sonra açılıyor
Cennetinsusu Ayferde Banyo yaptırırken enseden sallıyorlar sanırım ondan bahsediyor. Boynu uzun olsun diye sallarlarmış 😂
Ysgl26 Başından sallanması mı.. daha önce böyle cahilce bişy duymadım iyi ki.izin vermemişsiniz. Bebeklerin boyu uzadıköa boyun ortaya çıkar ilk başta hepsi boyunsuz gibi oluyo zaten takılmayın .
Ayferde Cennetinsusu 😵😵 boynu zedelenir çocuğun ne saçma sapan inanışlar ya sakat kalır yapmayın sakın öyle şeyler
EcrinMelek1- @Yyesill o dediğini bı kere bizde yaptık ilk banyosunda en son suyu döktük kızıma sonra çene kısmından tutup havluya sardık saniyelik bişeydi hatta çeneden tutarken de boynu uzun olsun giydiğin boğazlı kazak güzel dursun dedik 🤣🤣