Mlkkrm Kızlar selam👋 Akşama misafir vsr ve aklıma bişi gelmiyor ne yapsam bu bebekle ne etsem bılemedim lütfen bana oneri ve fikir verin
Meriskus Mlkkrm güzel bi çorba Tavuk sote patates püresi ile birlikte Yanına pirinc pilavı Salata Meze yapabilirsin , tarator kereviz salatası vs İçicek ayran / kola falan yeter
cokisimvardahacocukuyutucam Mlkkrm dolma,felah köftesi,mercimek köftesi,börek, Kıbrıs tatlısı,bol soslu malzemeli şehriye salatası.
hemsireemom Mlkkrm •mercimek çorbası •İslim kebabı • nohutlu prinç pilavı •gavurdağı salata •Mezeler olabilir haydari tarator mayonezli mor lahana vs •magnolia yemek üstüne sütlü tatlı daha çok uyum sağlıyor bence.kolay gelsin şimdiden
Duyulurum Ben de yarın çaya Poğaça Milföy Çatlak kurabiye Kedidilili muhallebi Yoğurtlu bulgur köftesi yapacağım fikir olsun diye yazdım ama yazınca gözüme ağır geldi :) akşam yemekten sonra…
Ygt239z Mlkkrm pirinç pilavı , fırında kaşarlı tavuklu mantar , mercimek çorbası , muzlu magnolia çayla
glrrak Mlkkrm Dün misafirlerim vardı kürt olduğumuz için değişik gelebilir çorba tarifim Buğdaylı yoğurt çorbası Tavuk Bulgur pilavı Sarma Patlıcan kebabı Felah köftesi Kıymalı börek Hoşaf Salata Tatlı olarak baklava Bizim genelde tavuk şu şekilde yapılır, tavukları tek tek kızartıcı tereyağında hepsini kızarttıktan sonra tencereye alırız üstüne bolca toz biber Pul biber tuz ve kaynamış sıcak su az bir şey dökeriz altı tamamen açık olur ve hiç kısmayız 1 saate yakın pişer dibinde sadece yağı kalır çok lezzetli olur denemenizi tavsiye ederim.
Ozra Mlkkrm dün 4 de karar verip misafir çağırdım ve 2 saatte peynirli börek kısır parfe yaptım pratik ve güzeldi 🍀
Minikkusuumm Mlkkrm en son misafirim geldiğinde menüm şöyleydi yemeğe çağırmıştım ama ortaya karışık şeyler hazırladım Mercimek çorbası Zeytin yağlı Kuru dolma Kıymalı pide Karışık kızartma Havuç tarator Kendi yaptığım Kayseri mantısi Misafirlerim mantımı ve pidemi çok severler genelde bu ikisi vardır hep