Deletedmom212 Kızlar günaydın, cocugu benimki gibi uyumayanlara tünaydın ☺️ Nasip olursa ogluma dogum günü yapıcam bir ay sonra Lazımbana dan ve kbk marketten alışveriş yapanlar var mı güvenilir demi ? Ona göre alıyım ☺️
deryaeh Deletedmom212 ben dediğiniz yerleri hiç duymadım, ancak ordan almaya niyetliyseniz seçeneklerde varsa kapıda ödemeyi seçin derim. 😊
Yenievliiiiii Deletedmom212 sosyopix ten dogum günü için bebeğinizin resimlerini çıkarttırıp süslemeye siz yapabilirsiniz. Ben diş bugdayı da öyle yapmıştım. Onun dışında Kedi7. Com sitesinde de baya uygundu fiyatlar.
Mervemim Deletedmom212 kbk marketten ben almıştım balon dogumumda kapı kenarlarına koymak için standlardan çokta güzeldi aynı geldi fakat balonların gepsini takınca agır geldi stand devriliyordu bi kaçtane eksik taktım yada daha az şişirmemiz lazımdı bilemiyorum o sıra zorunlu sezeryana giderken korkumdan çevremdekilere bırakmıştım 😅 kapıda ödeme ile almıştım
Deletedmom212 deryaeh teşekkür ederim ☺️ Ya fiyatları uygundu siteye bakıncada cok büyük bi site gibi duruo emin olamadım bende 😅😅
Oflu61 Deletedmom212 Valla bilindik siteler hariç hiç bi yerden söylemiyorum ben bu devirde pek güven olmuyor gönderecekler mi başka şey mi gönderecek fotoğraftaki gibi mi çıkacak beğenmezsen iadesi kolaymı vs bunları düşünün bence
Deletedmom212 Oflu61 evet o yüzden emin olamıyorum bende sipariş ederim dolabdırırlar yanlış başka seler gönderirler eşimde kızar bida alışveriş yapamam diye korkuyorum 😅 bide cocugumun ilk yas günü sonuçta özeniyorum bilemedim🤷🏽♀️
Deletedmom212 Mervemim güzel anı olmuş😅😅 bende alıyım o halde peki lazımbana sitesini bilip musun canım
Babyboys Deletedmom212 canım şikayet var diye bir site var oraya mutlaka bak ben bir şey almadan mutlaka bakarım şikayet var mı diye 🤭
Deletedmom212 Mervemim bende buraya baktım canım iyi demi burası bitek tabaklar kaldı lazımbanadan bakmıştım onada ama demek ki iyi değil orası ☺️
Mervemim Deletedmom212 valla balon standı ve balonlar güzeldi aynı pastel renkte istemişti istediğim gibi çoktı kaliteside güzeldi bnce alabilirsiniz