tuba2323 Kızlar Antalya’da yaşıyorum bu iğrenç yerin birçok yerinde doğalgaz olmadığı için mecburen klima ile ısınıyoruz e haliyle bebeğimin burnu hep tıkalı hava nemlendiricisi de aldım ama fayda etmedi başka ne yapmamı önerirsiniz
TugcenurLina tuba2323 kayınvalidem kendi odasına cezveyle su ısıtıp içine direk viksi kutusuyla bırakırdı baş ucuna koyardı buharlaşarak mentol iyi gelirdi sabah tekrar viksi çıkarınca geri donuyordu akşam yine aynı yapıyordu yatarken
Demetbulut tuba2323 coldmix tarzı damlalar var yastığına damlatiyorum yada cezvede yada caydanlikta su kaynatiyorum odaya koyuyorum bende Antalyadayim maalesef hepimiz yaşıyoruz birde gün içinde odayı çok iyi havalandiriyorum
Ogulluana tuba2323 neden iğrenç olsun ki 🤷♀️ nerede oturuyorsunuz? Burun içi nemlendirici kremler varmış eczanede belki işe yarar
TugcenurLina tuba2323 ayak altına göğsüne sürdürüyorlar da solunum açısından sıkıntı yaratır mı onu düşünmedim bebek vicksi sorun yaratmaz diye düşünüyorum ama bilemiyorum yine de tabi birde burda görmüştüm soğanı kesip baş ucuna falan koyuyolardı
berikomoms tuba2323 elbette sağlıklı değil canım iyi düşünmüşsün cold mix falan damlatıyorlar bi onu araştırsan
tuba2323 TugcenurLina Çocuklar için yapılabilir ama bebekler için böyle keskin kokuların sağlıklı olabileceğini düşünmüyorum
evlerkadar Sterimar burun spreyini araştırın bende Antalya dayım sabah hepımızın burnu kurumuş oluyor bebegıme de güvenle kullanıyorum
yasee01 BskSrc klima calistirdigim zaman oğlumun da burnu tıkanıyordu elektrikli soba aldım içeriyi güzel ısıtıyor onun dışında bende çözüm bulamamıştım maalesef
tuba2323 Ogulluana Kullandım onları da fizyolojik serumuna kadar kullandım ama çok fayda etmedi onlar
tuba2323 Aslaniopbenimicin Canım arenist marka hava nemlendiricisi aldım baş ucuna koydum uyurken çok faydasını gördüm ben
tuba2323 BskSrc Arenist aldım trendyoldan aldım ben baş ucuna koyuyorum ayrıca ışıklı olduğu için loş bir ortam oluşturuyor güzel bir uyku uyuyor bebeğim
Aslaniopbenimicin tuba2323 yakınmışız canım kültür bende, medstara gidiyorum ama doktorumu değiştirecek gibiyim. Hangi doktora gidiyorsunuz bebeğiniz için ya da önereceğiniz bildiğiniz iyi bir bebek doktoru var mı