atillanin_annesi3007 Oğlum 16 aylik beslenme programımızda balik maalesef yok sizce balik yağına başlamalı miyim çocuklarınıza ne zaman vermeye başladınız balik yağını önerdiğiniz markalar neler?
Hunilininbirii atillanin_annesi3007 1 yaşında başladım doktor önerisiyle, möllers kullanıyorum haftada 1 yada 2 çay kaşığıyla veriyorum
livanurvealpinannesi61 atillanin_annesi3007 15 ci aydan itibaren veriliyor. Eğer balık tüketmiyorsa balık yağı kullanmanız gerek.
Simaykck atillanin_annesi3007 Canım bende kızım 2 yaşına girdikten sonra başladım yemek seçiyor çoğu zaman aç geziyor ben orzax ocean balık yağı ve ımmunol vitamin ikili set satılıyor trendyolda ondan aldım ocean ürünleri çok iyi kaliteli ben hamileykende doktorum bana ocean başlatmıştı tavsiye ederim
atillanin_annesi3007 Simaykck benimkinde de sebze eksikliği var aynı zamanda çorbalar hala gidermeye çalışıyorum sanırım ben de öyle ikili alacağım teşekkür ederim
Zehraalparslan @"atillanin_annesi3007 Simaykck "#p28791638 biz 2 yasinda basladik mörlles kullaniyoruz elmalisini sabah ac karna veriyorum uzerinde ne kadar olcude vereceginiz yaziyor yarim olcek kulkaniyoruz biz istah acici ozelligide varmis ama biz suan yemek reddi yasadigimiz icin o zelligini goremedik
Simaykck atillanin_annesi3007 Benim kızımda aynı sebzelerle hiç işi yok çorba zaten 2 yaşından sonra full bıraktı geriye kalan yemekleride sınırlı şeyler yiyor çok seçiyor 2 haftadır balık yağımız bitmişti yenisini almamıstm o arada kızım tamamen bıraktı herşeyi bu hafta bu balık yağıyla vitamine basladım yine seçtiği yemekleri olsun yemeye başladı şükür o bile birşey diyorum artık yani hiç birşey yememesi daha kötüymüş çünkü
atillanin_annesi3007 Simaykck Allah hepsine can sağlığı versin birsey yemeyince mecburen makarna pilav tarzı şeyler yediriyor sırf karni doysun diye en istemediğim şeydi ama insan mecbur kalıyormuş
Defne_saree atillanin_annesi3007 daha geçen hafta kontrole gittik 15 ay kontrolüne doktor haftada iki defa balık yemiyorsa balık yağı kullan dedi günde bir defa 2 ml kadar kullanabilirsin dedi kış aylarında faydası da olur bağışıklığı artar dedi ve möllers i önerdi kesinlikle eczaneden al dedi möllers in tutti furutti lisini aldım kızım da sevdi aynı şekerli sakız gibi kokuyor. Tadı da çok güzel tavsiye ederim ☺️
Zehraalparslan Defne_saree tuttu furuttili nin icinde kirmizi meyveler oldugu icin alerji yapmasi cok yuksek diye biz elmali almistik sizde boyle bir sey oldu mu alerji yapti mi
Defne_saree Zehraalparslan hayır aslında çok alerjik bir bebek kızım. Ama hiç bir şey olmadı çok şükür her akşam yatmadan önce bir tatlı kaşığı veriyorum uykusunu da getiriyor hem 😂