aymra15- Son bir haftadır bebeğim uykusunda deli dana gibi yatağında dönüyor bunun sebebi ne olabilir acaba
jelibonnnn aymra15- Diş olabilir mi. Kızım 17 aylık ve uyku düzenimiz var sadece diş döneminde uykuya geçişi ve uyuduktan sonra uyanmalaro oluyor ne yazık ki.
ElfAlparsln aymra15- biz nezaman diş çıkarsak önce uykular bozuluyor dönüp duruyor dalamıyorum sürekli
aymra15- @“Omereymen” mormilena 8.bucuk aylık ebeye gidiyoruz disi kabarık diyor 4ayliktan beri dış bekliyoruz ama kabariklik sonra geçiyor
B-S Valla bizimde öyle 8 aylığız sürekli kıpırdanıp duyuyor bende anlamadım bi uyku düzeni oluşturamadık
AnnaGloria B-S benim de bebeğim bugun 6 aylık 3 günlük 15 20 gündür ağlayarak uyanıyor iki üç gün önce dış çıkarti muhtemelen distir rahatlatmak için uyku öncesi birşeyler uygulayabilirsiniz
aymra15- jelibonnnn 8 buçuk aylık ve 5 buçuk aylıktan beri uyku düzensizliği var gece beslenmesini bırakmıştı hiç kalkmiyordu şimdi saat başı uyanıyor
B-S AnnaGloria olabilir 2.dişimizi çıkartıyoruz bizde yani sürekli kıpır kıpır bi sağa bi solo dönüp duruyor mız mız sürekli inanın çok zor allah yardımcımız olsun