Pamuk_bebegim42 Kızlar 4 kişi gelecek ama çok sevdiğim bir arkadaşım ve onun anne babası o yüzden çok özenmek istiyorum lütfen güzel farklı yapabileceğim güzel yemek önerisi istiyorum aklımdakileri yazayım sizce nasıl Yoğurtlu çorba Patlıcanlı kürdan kebabı Pirinç pilavı Taze fasulye mi yoksa tavuklu bezelye havuç patates yemeği mi Tatlı bulamadim Ya da but kızartması mi sizce bi düzenleyelim su menüyü el atın 😍😍
Synmannesi Pamuk_bebegim42 tavuklu patates fırına at pilav hira tatlısı börek pancar salatası ya da kereviz salatası ya da normal mevsim salatası yap çorba da yoğurt çorbası olabilir ya da domates çorbası olabilir ya da mercimek olabilir
Deletedmom_110 Pamuk_bebegim42 tepsi kebabı yapın üçgen şekli verin yanına güzel bulgur veya pirinç meze yapın salata tatlı baklava alın tiramisüüü ya da kadayıflı muhallebi de olur bol fındıklı damla çikolatalı
mormilena Pamuk_bebegim42 taze fasulye, tatlı olarak ta saray sarması (hem hafif hem kolay bir tatlı)
Pamuk_bebegim42 Synmannesi Benim menüme bunları mi dahil edeyim tavuk patates kürdan kebabı yanına fazla ağır gelir gibi
Synmannesi Pamuk_bebegim42 hira tatlısı nefis yemeklerinden bak çok güzel oluyor kolay bence tek köfte patlıcan pilav yeter yanına pilav yanına börek yanına salata çorba
Pamuk_bebegim42 Synmannesi Evet Hira tatlısı biliyorum ama bu kadar yemekten sonra ağır gelir diye düşünüyorum o yüzden sütlü hafif bi tatlı daha iyi olur gibi
Beyninizikullanmakucretsizdir Pamuk_bebegim42 o zaman güzel bir magnolya tatlısı yapabilirsin ya da kadayıflı muhallebi ikisi favorimdir 😋🤤
Egenin_pamugu Ben ortaya börek yapmıştım fırında patates meze olarak, haydari, ezme, turşu, fasulye salatası, çoban salata, vişne kompostosu Yemek olarak; Ezogelin çorbası Ara yemek mantı Patlıcan musakka patatesli Pirinç pilavı fikir olur size de 🌸
Egenin_pamugu Profiterol veya supangle yapabilirsin şerbetli olsun diyorsan muhallebi ıspanaklı haşhaşlı revani veya sultan tatlısı çok güzel oluyo
Tontikmom Pamuk_bebegim42 cuma günü benimde misafirim var levrek alcam fırında onu yaparım , mercimek çorbası, mezeler birde şarap 🙈😁
SBilge Pamuk_bebegim42 Yoğurtlu çorbadan kasıt pirinçli yoğurt çorbası ise ben menülere pirinç pilavı ve sütlaç yakistiramiyorum hepsi pirinç olmasın diye ama siz nasıl uygun görürseniz tabi
beyzacmvrc Pamuk_bebegim42 yoğurt çorbası olabilir. Ama bu menüye bwnce mercimek ya. Domates çorbası olsa patlıcan yemeginin sosu salçalı yoğurt çorbasındsds pirinç var pilav da olck En iyi mercimek Patlıcan kebabı da iyi yaparken aralara patates de atın istiyorsaniz ☺️ Pilavin yanına da but değilde tavuk pirzola kızartın bence kekik bol tatlı kırmızı toz biber yağ tuz ile harmanlayıp kızartın varsa lava tavada daha güzel oluyor tadı ☺️ Tatlı da ben genelde sütlü tatlı tercih ediyorum. Bir kat sade petibor bisküvi bir kat muhallebi üstüne muz tekrsr bisküvi muhallebi muz (tek kat da yapabilirsiniz) üstüne krem şanti çikolata sosu geçen yapmıştık çok güzel oldu ☺️ Kedi Dili ile yalancı profiterol olabilir gelin pastası olabilir ☺️ şerbetli olursa da şekerpare veya tahin ve ceviz varsa istiridye tatlısı