hawjin Seeeelam guzel anneler🥰 Ya allah icin oglum 45 gundur ama gazdan dolayi cok cok agliyor hic bir seyle susmuyor ! Cok actir birde ama sut icemiyor ikinmaktan ve karni agrisindan dolayi😭😭 Siz bu durumlarda ne yapiyorsunuz???
BENOYLEUYGUNGORDUMM hawjin doktorunuzun önerdiği gaz damlasını kullanın bir de gaz masajları var YouTube dan bakabilirsiniz. Masaj yapın. Ben karnını da sıcak tutardım. El havlusunu ütü ile biraz ısıtıp koyardım. O rahatlatırdı bebeğimi.
Doga46 hawjin bize doktor nurse harveys şurup vermişti gaz sanıcısına çok iyi gelmişti. Birde her akşam yatmadan duş aldırıyordum oda çok iyi geliyordu.
alyaammmm Elma yağı iyi geliyor Muş çok kullanan arkadaşım var orjinalini bulursan dene güzel bir aktarda bulursun onun dışında şu an masaj yapabilirsin ve ten tene temas edebilirsin 😌
Oguzalp- Biogaia bizde etkili olmuştu. Bunun dışında uyumadan duş iyi gelirdi. Duş sonrasında emzirirken karnına masaj yapardık. Gaz çıkarıp rahatlar öyle uyurdu. 3 ayımız bu şekilde geçti zor bir süreç Allah yardımcınız olsun