Seydameva Tugraefesra ben vermiştim. Ama daha sonra araştırmalarıma göre vermemek gerekiyormuş aşının etkisini tam vermiyormuş ama kesin bir şey söyleyemiyorum 😇
MinikErvam Tugraefesra vermeyin cunku bebek yavas yavas mikroplarla savasmaya direnc gostermeye alismasini engellemis olursunuz asinizi yaptrn bakin eger atesi 38 veya 38bcga yaklasrken hemen yarim bi fitil atin paranox kullanioruz bz 4aylk asidan sonra ates yapmsti ilk kez ozaman yarm ftil verdk hemen dusurdu 39 olrsa zten drek hast gdin
Deletedmom388 Tugraefesra Bildiğim kadarıyla verilmiyor.Zaten her bebekte ateş vs de yapmıyor.Hemşire,aşıdan sonra ateşi çıkarsa yarım Paranox fitil önermişti ama ateşi çıkmadığından gerek kalmadı,boş yere ilaç vermemiş oldum..
Ezell023 Tugraefesra sağlık ocağındaki hemşire ver demişti gitmeden önce vermiştim bi de uyumadan önce verdim gece
OptimusPrime Tugraefesra Ben vermedim aşıdan hemen sonra uyudu zaten. Akşama doğru hafif ateşlendi bir de huzursuzdu ağrısı vardı sanırım. Gece emerek yyuyan bebek hiç ağlamazken mızırdanmaya başladı 1 çay kaşığı parol içirdim. Rahat rahat uyudu ateşi normale indi bir de ateşi çıkar diye ben incen giydirdim.