Mine1111 Eşim anlayışlı cocuguyla cok ilgili benimde bir dedigimi iki etmez ama bir bagımlılıgı var ki..sacma sapan sitelerden videolar seyrediyor 4 yıldır evliyiz ve her fırsatta yakalıyorum izledigini. On gündür bana yanasmıyor ben de salak degilim anlıyorum nedenini kendimden de sogudum kadın degilim sanki mutsuzum yorgunum kafayı yicem benim ömrüm böyle mi geçecek evliliğim böyle mi devam edecek bir iki üç kez değil kızlar yoksa tölere ederdim ama her ay mutlaka bir iki kez izliyor öyle düşünün ve yüz göz olduk napmalıym allah askına akıl verin aileme anlatırsam kesin bitmiş olur ancak dönüşü asla olmaz bi yandan bunu istiyorum bi yandan başka cözüm yolu bulamaz mıyım diyorum evlendigime o kadar pismanım ki cocuk yaptıgıma o kadar pismanım ki bu kişiden içim içimi yiyor bazen sacma sapan rüyalarıma bile giriyor 😢😢😢
goktug1360 Mine1111 saçma sapan videolar dediğin cinsellik içerikli mi canım hiç ayrı kaldığınız dönemler oldumu alışkanlık olabiliyormuş sizinle cansel münasebette bulunsa bile alışkanlık haline getirdiği için izlenmiş öyle duydum
turkan2_ Mine1111 alışkanlık gibi gördüm benm eşimde tiktok denen bok bok kizlar var inanır mısın kesfeti dolu ack saçık dalgasına bakım diyo filan ama her fırsatta telefonda görüyom 🤦yanlz dglmşm demek ki
Tbockk Mine1111 çoğu erkegin bir alışkanlığı bu maalesef ve hissettiğiniz duyguları anlayabiliyorum. Madem böyle bir ihtiyacı var ben varken neden bunlara yöneliyor diye düşünüyorsunuz. Sorun sizinle ilgili değil bu bir alışkanlık. Cok fazla da yuz goz olmayin bu konuyu cozumlemez. Biraz açıkça yazacağım ama siz daha talepkar olun. Bu tur videolar izleyip rahatlama ihtiyaci duymasina firsat vermemeye calisin. Zamanla azalacaktir. Farklılıklar denemeyi teklif edin vsvsvs.
naynini Mine1111 arkadaşımın liseden arkadaşı bu dertten muzdaripti. Çözüm olarak birlikte oturup izlemisler 🤮 bence iğrenç, sanmıyorum ki o kız da sevsin 🤷🏻♀️ neyse bu şekilde cozmusler olayı… İki çocukları var diye biliyorum. Bosanmaktan dönmüşler 💁🏻♀️
Mine1111 goktug1360 cinsel içerikli evet. Ayrı kalmadık evlendigimizden beri böyle seyrediyor beni de ihmal ediyor otomatikman
goktug1360 Mine1111 neden izlediğini buna ihtiyaç duyduğunu söylediniz mi peki rahatsız olduğunuzu her istediğinde onunla birlikte olacağınızı felan
Mine1111 goktug1360 direkk kaçıyor baska odaya mesela bu gece konuyu actım uyucakken aldı yastığını içeriye gitti uyumaya
kizlarimbenimherseyim turkan2_ hep beraber dua edelim yasak gelecekmis Türkiye için arti uygunsuz yayın açanlara da para cezası olacak til tok artı kullanıcılarına haberlerde gördüm
Tbockk Mine1111 hangi konuda iceriye kaçti video izleme konusunu mu açtınız yoksa beraber vakit geçirmek için mi
Mine1111 Tbockk evet konuyu actım bana yanasmak istedi ben de on gündür nerelerdesin beni salak mı zannediyorsun bıkmadın mı evliliğimize zarar vermekten bak böyle olmaz dedim sus artık ya dedi aldı yastıgı gitti içeriye
Tbockk Mine1111 ama laf sokarak ve konuyu gundeme getirerek her şeyi daha kötü yaparsiniz, size yanaştiginda reddetmeyin. Yanaşmadiginda da siz talepkar olun ama bunu lütfen tartışmaya cevirmeden laf sokmadan yapın. Bu kadar ignelerseniz daha da uzaklaşır sizden buna fırsat vermeyin.
naynini Mine1111 yani iğrenç, mide meselesi… Benim için de yapılamayacak şeyler arasında🤷🏻♀️ yahu ben eşimden utanıyorum kimi zaman🤦🏻♀️ ama yapan yapıyor işte 🤹🏻♀️ hiçbir sorun yokken, sırf zevk olsun diye izleyeni gördü bu gözler, bu platformda 😄
zehrahumeyra Mine1111 öle biseyler izlediğinde ihtiyacini giderip size gerek duymuyor mu acaba Nasıl olsa işimi hallettim rahatladım Benim eşimde de oluyor arada uzun zaman beraber olmadığımız Günler oluyor hep Merak etmişimdir
Tbockk Mine1111 ortada aslında hazmedilmeyecek bir sey yok, bunu bir alışkanlık olarak kabul edin ve adımı siz atin. Ama sürekli yuzune vurmayin ve bence konuyu bir daha açmayın. Siz gerekeni yapin, biraz zaman taniyin. Sonrasina bakarsiniz
Senametinn Bazı erkeklerin ergenlik zamanlarından gelen bir alışkanlık maalesef ki. Bazen bizler anne olduktan sonra bir tık analık içgüdüsünü fazla kaçırarak görüntümüzü haliyle biraz salabiliyoruz. Eşinizle konuşun isterseniz. O videolardaki kadınların bakımlı makyajlı jartiyerli vesaire oluşuna özeniyor olabilir. Daha ona özel güzel vakitler ayırın. Evet bir kadın olarak çok zor fakat belki halledilebilir. Bu konuyu da birdaha açmamak üzere kapatacağınızı dile getirin🙏🏻
emineys Mine1111 eşimle birlikte yaşadığımız zamanlarda pandemi de vardı ve sürekli birlikteydik yani kusura bakmayın ama bazen günde 2 3 kez yaptıgımız oluyordu.çirkin bakımsız biride degilim yaşça da ondan çok küçüğüm bir gün bi baktım sabahın köründe izliyor şok oldum o kadar üzüldüm kötü oldum ki etmediğim hakaret kalmadı evden ayrılmaya kadar gittim yalvardı vs vs sonra evlenince de denk geldim agzına tükürdüm sonra yine derken benim eşimin boşalma sorunu da var adam boşalamıyor elle yapmadan. Sırf bunun için birlikte de izledim sinirlerim bozuldu artık bakmıyorum. Laf olarak bazen denk gelirsem söyle olur falan diyorum ama anladım yok yani erkeklerin çogu da izliyor hep arastırdım. Sende sal yuz göz olma hatta birlikte izlemeyi teklif et. Yapacak birşey yok inanki vazgeçmiyorlar