KLbRaa Evet hanımlar eczaneden bu ilacı aldım kuru öksürük vardı hafiften hırıltısı da vardı bu ilacı önerdiler eczaneden ama nasıl kullanıldığını yazmamışlar sizlerin bir fikri varmı ve bu şurup ishal yaparmı acaba
jap KLbRaa bal pekmez verin. Günlük sakızı veya yağı bigün sırtına bigün göğsüne sürün üzerine yün koyun
Cihangir11 KLbRaa bizde kullandık günde 3 sefer 3 aylik oğlum var 1 çay kaşığı verdim ama aşırı derecede balgam yaptırıyor oda küçük olduğu için bizi biraz zorladı ama büyük kızıma verdim 7 yaşında çok öksürüğü vardı 3 günde kesildi
parlaegegunes KLbRaa doktor benim 10 günlük oğluma yazmıştı o ilacı öksürüğü için bir kere kullamdım başka bilgim yok canım
Merveeemeeliss Merveeemeeliss günde 3 kere bi tatlı kaşıyı onun yerine pekmez vermeye başladım daha çok işe yaramıştı belki sizin bebeğinizde işe yarrar belli olmaz
KLbRaa Merveeemeeliss çok iştahsız zaten bu ara su bile içmiyor maalesef ancak vitaminler ve mama ile besleniyor. Gün içinde toplam 3 kaşık mı vericez yani
Elifffko Bebegın öksürügüne baglı olarak verın bence. Mesela cok öksürmüyosa iki de verebilirsiniz. Bizde işe yaramıstı ama sonra grintuss denedim çok daha guzel sonuc aldım ama prospanda güzel
Elifffko Öksürük için arkadasım aksamdan soğan doğrayıp üzerini gececek kadar bal koymus üzerine. Sabah içmişler o balı cok yararını görmüşler aklınızda olsun
KLbRaa Merveeemeeliss anladım hepinize çok teşekkürler :) peki iştahsızlığa bi çözüm varmı ilk çocuk ilk acemilik derken çok zorlandım bu zamana kadar tabak tabak çorba yiyen oğlum şimdi bir kaşık ağzına yemek koymuyor bu yüzden de en ufak bişeyden hastalanıyor
Merveeemeeliss KLbRaa bazen çocuklar da olıyor bnim kızımdada bi ara olmuştu zorlamadım anne yüreği dayanamıyor ama yesinde istediğini yesin diyordum balık yağı kullanmıyorsanız balık yağı istah açmıştı bizde