D0-2023dmb Boynum kızlar sanki koptu yaaa bi an çevirince oldu sanki bıçak saplanıyor Tutuldu galiba ağlıyorum şuan ne yapabilirim
Tugbaturgut Geçmiş olsun bende de çok fazla oluyor Viks sürüp üzerine gazete kağıdı yada sofra kağıdı gibi bi kağıdı koyup üzerine havluyla örtüp sıcak tutmanız yumuşamasını sağlıyor ben en çok faydayı bunda görmüştüm
D0-2023dmb Tugbaturgut valla çok kötüyüm ne kadar acıyor daha önce hiç olmamıştı çok değişik kafamı çeviremiyorım
Tugbaturgut D0-2023dmb gerçekten öyle yaşayan bilir ben en son olduğumda bebeğime bakamadım hareketim kısıtlandığı için sağlık kabininden kas gevşetici iğne vurunup 2-3 saat emzirmemiştim
D0-2023dmb Tugbaturgut acaba üşütmekten felan mı oluyor sizde tekrarlıyor mu ben ilk defa dün akşam oldum birden
Tugbaturgut D0-2023dmb ilk gün çok fazla oluyor sonraki günler sıcak tutup masaj yaptıkça hafifliyor hareketsiz kalınca daha da fazlalaşıyor uzuyor zamanı. Ben duş alıp yattığımda askılı falan giyersem oluyor cereyanda kaldığımda yada ani hareketlerimde oluyor ama benimki biraz yer etmiş gibi tekrarlıyor inşallah sizinki bir daha olmaz 🥹
D0-2023dmb Tugbaturgut anladım sağolun 🥺bugün biraz daha iyiyim inşallah geçiçidir bir daha olmaz geçmiş olsun sizde çok