arenbeyinannesi Merhaba kızlar merak ettiğim şey oğlum 5.5 aylık ve saçları dimdik bir kez traş ettirdik belki düzelir diye ama yine aynı çıktı sonradan düzeliyor mu bu saçlar erkek bebeklerde
selinismail1 arenbeyinannesi aynı devam edıyor benım bebegım değişir mi dedim yok ilk traşını makineye vurunca sık çıkıyor ama makasla uçlarından alırsan hem saç yumuşak ve bukle bukle oluyor şuan pişmanım kestırdıgıme ikinci çocuğum olursa kestirmem ASla abimin çocuguyla aynı akranlar oğlum biz kastırdık onlar kestirmesi sadece ucundan aldılar makasla saçları çok güzel
Gulcan01- arenbeyinannesi ay benim eşimin saçı dik 😅 oğlumuzda öyle olsun istemiştim içimden ama oğlumun dik değil 😅 kaynanamın saç yapısına benzemiş
arenbeyinannesi 1prenses1annee Yerim ya maşallah 🫶🏻 aynı benimde öyle 😂 ya kızların saçları uzun olduğu için zamanla sizinki iner ama erkeklerin saçı kısa olduğu için bir tedirgin olmadım değil yani 😂
1prenses1annee arenbeyinannesi uzadıkça iner diyorum uzun uzun dikildi şuan🤣 düzelir sizinki ya kestikçe erkek ya
arenbeyinannesi selinismail1 evet bizde ilk traşı makinayla yaptık şimdi siz öyle deyince bende pişman oldum sizinki kaç aylık peki şuan
arenbeyinannesi Ballikizim99 hahahah aslında çok tatlı duruyorlar ama işte ileride de dik dik gezerler mi ki diye düşünüyorum tabiki büyüyünce tatlı durmayacak 😂😂
Murat_kayra Benim oğlum da 13 aylık hala dik dik saclari bı defa makinaya vurdum belki düz gelir diye aynı geldi ya duzelmiyoda
arenbeyinannesi selinismail1 hadi ya baya büyükmüş seninki demek ki saçları hep böyle olacak bu çocukların
arenbeyinannesi Gulcan01- saçlar dik olunca şekil alıyor mu peki merak ettim bebeğim erkek olduğu için soruyorum 😌
Gulcan01- arenbeyinannesi yani berber sorunu oluyor ne zaman traş olsa gelse yine kesemedi gönül kesti diye sinirleniyor önlerini de sağa sola diye fonluyor