9090100 Kızlar bnm oglum 2 bucuk yasinda Nisan’da 3 olacak inşallah. Normalde 2. Çocuk düşünmüyoruz gurbetteyiz ve burda hiç kimsemiz yok ama eşim bugün 2. Çocuğu getirelim beraber büyürler oglumuzda tek kalmaz biz çok geç kalkdik getirmemiz lazım dedi sizin cocuklarin arasında kaç yaş var kıskançlık çok oluyormu aralarinda yorumlarınıza ihtiyacım var kafam çok karıştı
beysenyil 9090100 benim de oğlum temmuz da 3 yaşında olacak, bende gurbetteyim ve ikinci çocuk düşüncesi olmaya başladı. Yalnız değilsin bu konuda 🌸 henüz bilgilerimiz tazeyken ve eşiniz de istiyorken bence bunu değerlendirin derim
Cihangir11 9090100 Bende ikisine bakamam diye düşünüyordum o yüzden aralarında 7 yaş fark var şuan oğlum 3 aylik kızım 7 yaşında kıskançlık azda olsa oluyor. Ama tam rahata alismisken zorluyor okul ders falan derken yine bölünüyorsun keşke ufakken olsaydı ikisi bir büyüseydi öylesi daha mantıklıymis şuan öyle düşünüyorum yanii 😁
bbbnnndzf 9090100 benim oğlumda 3 yaşına gircek Mayıs’ta istiyoruz ama cesaretim yok maalesef tekrara başa donmek 🤒
mirac_ervaa 9090100 5 yaş kız 4 ay oğlum var. Kimsem yok burda eşim evde kaldığı sürede yardım ediyor tek olunca o kadar zor oluyor ki hele huzursuz sürekli ağlaya uyumayan bi bebekse kızım çoğu şeyi kendi hallediyor giyinme WC vs yinede çok zor oluyor birazdaha büysün bence iyi düşünün karar verin
9090100 beysenyil istiyorum aslında ama korkularım çok ağır basıyor ikisine yetemem birini ihmal ederim diye çok korkuyorum
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala 2.5yas var, oğlum kardeşini kıskanıyor evet ama aşırı değil. Kardeşini sevdiğimiz zaman gelir kardeşim kardeşim diye sever, kardeşiyle ilgilenmediğimiz zaman da kardeşinin yanına varmaz 🤣biz küçüğü severken dikkat çekmeye çalışır.
9090100 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala en çok korktuğum şey zaten kıskançlık krizleri 😄 zorluyor mu peki iki çocuk ?
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala 9090100 3yasına girxck olan oğlum beni hiç bir zaman zorlamadı, zorlamıyor da kolay bi bebekti. Oğlum ne kadar kolaysa 6aykık kızım o kadar zor. Şuan kızımı sallayarak yazıyorum mesela, oğlum uyuyalı çok oldu..
9090100 Cihangir11 😄 bnde öyle düşünüyodum 7 yaş fark olsun daha rahat ederim falan ama oyle olmuyormuş demek :))
mirac_ervaa Cihangir11 bende 5 yaş kız 4 aylık oğlum var tek olduğum için okula göndermedim kıskançlık çok oluyor bebek ağlıyor kız ağlıyor onunla iglieniyotsumuz benle de ilgilenin diye bende oturulup ağlayacam o derece biz ew karışık 😂
9090100 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bnm oğlum da aynı bni çok zorlamadi ama 2. Çocuk tam tersi oluyo diyorlar ondan da biraz istemiyorum açıkçası
Cihangir11 9090100 Yok öyle düşündüğümüz gibi olmuyormuş bu işler bende yaşayınca anladim tam rahata alışmışken çok zorluyoooor 😁😁
9090100 bbbnnndzf benimde öyle ya rahat ederim büyüdü falan da diyorum eşim oyke söyleyince kafam karıştı biraz
Cihangir11 mirac_ervaa ikiside küçükken beraber büyümeleri daha mantıklı geliyor artık bana biri büyük olduğu zaman onun sorumluluklarıda çok oluyor ikisinin arasında kalıyorsun bu sefer şuan ben çok zorlanıyorum yaniii 😁 ikisininde biranda büyümesi daha iyiiii 😁😁
Hamisssbiri 9090100 kesinlikle yap elinde sonunda doğacak ikinci zaten ben 6yas fark ile yaptım pişmanım keşke daha önce olsaymis hangi yaşta olursa olsun kıskançlık oluyor zaten
yenianne01 9090100 Benim için aşırı imkansızdı hatta kesinlikle düşünmüyordum lohusalığımı aşırı kötü atlatmıştım kızımda 1 sene sürdü resmen öldüm öldüm dirildim korkudan düşünmedim büyüdükçede rahatlığa alıştım Sonra kızım çok baskı yapınca canımda bebek sevmek istedi oğlumu doğurdum🫣Hamd olsun çok rahat geçti kızım bakıp büyütüyor kardeşini 🫣
Yaseoo 9090100 3 yaşında kızım 9 aylık oğlum var çok zorlanıyorum Allah’tan eşim şuan yanımda calışmıyor eşim olmasa bittim ben
9090100 Yaseoo Allah yardımcın olsun canım bir bakıma zor bir bakıma beraber büyüyorlar ilerde daha rahat edersin ikisi bir arada büyür