tmyckr Bebeğim 9 aylık olacak yakında suyu biberonla içmiyor biberon reddi var sanırım başka nasıl içirebilirim şu an da kaşıkla minik minik içirmeye çalışıyorum o da çok zor oluyor başka türlü nasıl içiricem var mı önerileriniz.
TalhAzra tmyckr 9 aylık olmuş bence artık ne şekilde verirseniz verin hertürlü içer. Bazı anneler cesaretli olun. Bebeklerimiz bizden daha cesaretli 😬
Adenveannesi tmyckr philips avent alıştırma suluğundan almıştım ondan hiç içmedim bende sanıyorum suyu sevmiyor sonra munckhin pipetli suluk aldım sürekli içiyor keske baştan onu alsaymışım dedim
tmyckr TalhAzra ya evet orası doğru da ben her türlü deniyorum zaten mesele kendi içmesi üstümüz başımız hep su oluyor denemediğim yöntem kalmadı 😁
Dilararden tmyckr evet memnunum, ben size link atacağım onda olanı alın aventin diğer çeşidini değil o biberon gibi olanları oğlum biberon kullanmayı bilmediği için içemedi ve onu kaldırıp içmesi gerektiği için zor ama bunu eline alıp gayet rahat içiyor. Rengi var istediğiniz rengi alırsınız. https://ty.gl/nuwc43dy0p
Zeymoms tmyckr benimki 7 aylık hem bardaktan hem biberondan hem suluktan içiyor korkma direk ver her türlü içicek günda yarım bineronu geçiyor su içiyor
tmyckr Sabirsizsabriye kaşıkla veriyorum şu an öyle içiyor ama hep dökülüyor öyle de çok zor oluyor tabi
terazikadini tmyckr bizimkide içmiyordu ben bardakla veriyorum ya da bu ebebekte satılan suların içinden başlık çıkıyor o akıtıyorda suyu öyle veriyorum hem dişini kaşıyor hem içiyor
Sinem61 tmyckr ilk başlarda tam beceremedi dökülüyordu ama bir süre sonra alıştı büyük insan gibi içiyor şimdi. Tek bir yöntemi devam ettirirseniz ona alışır diye düşünüyorum 🌸