UcuBulunamayanBant Tatlimomy en son termal takim aldim esimle kendime yarinda ins bebek telsizim gelecek
1ogretmen Tatlimomy bugün kendim için değil kayınvalidem ve kayınbabam için kargo geldi evime kayınvalideme şişme yelek kayınbabama ayakkabı almıştık😂😂
Minel-inannesi Tatlimomy bu kasim indirimi zamani aldik 670 civarı bişidi yanlis hatirlamiyosam. Gogila 14sepetli cok amacli oyuncak rafi diye yazip gorsellerden bakabilirsiniz
girlmomm Tatlimomy kendime kupa almıştım “herkesin anneliğine kimse karışamaz” yazılı manidar kupam bugün geldi🤣🤣🤣🤣
Catlakbiranne Tatlimomy Geçen hafta zıbın oyun hamuru ve sulu boya almıştım onlar geldi Birde leke çıkarıcı
Lolik Tatlimomy runner aldım o geldi😅 teyzesi oğluma hediye yollamış bir kaç güne o da gelir bugünde bot aldım onu bekliyorum heycanla😄
Catlakbiranne Tatlimomy Hemde nasıl güzel My rabbit leke çıkarıcı Trendyoldan alıyorum Renklilerde kullanılıyor ama cesaret edemedim Beyazlarda mükemmel sonuç veriyor 2 adet aldım 200₺ Geçen hafta aldım şuan stokta yok gözüküyor ama
Lolik Tatlimomy evett 2 senedir istediğim gibi bir şey bulamıyorumdum dümdüz klasik yıllarca giyilcek bir şey istiyordum yeni sezonda buldum çok şükür çok keyifliyim o yüzden 😄
Melekmirac Tatlimomy oğlumun oyuncağı geldi neydi bultak varya o ondan öncede gene oğlumun oyuncağı yağmur damlası mi ne bı oyuncak var ya donenbecli bişey topu atiyosun döne döne gidiyo o bide😊