345878 Kızlar bebeğim katıla katıla ağlıyor gaz sancısı var göbeği çok sert oluyor kullanıp memnun kaldığınız gaz damlası var mı nurse harveys kullanıyorum ama pek işe yaramıyor
handeninilayi 345878 sap simplex ve bio gaia kullandık ama hepsinden iyi gelen bol bol masaj ve ayaklrını karnına doğru çekmekti ama aç karnına yapın kesinlikle çok işe yarıyor. Siz yaparken sancıdan ağlıyo olur muhtemelen ama bırakmayın yapın 3-4 dk içinde tüm gaz çıkacaktır
ndemir Sab simplex biogaia kullandım ama sab simplex bir süre sonra faydasını kaybetti şuan ne alıcam bilmiyorum
Ebrarkolcetin Ben bütün gaz damlalarını kullandım, sab simplex, biogai, aguline, zinco, nurse harvays, sab ve zinco iyi gelmişti aguline de öyle
seyhannhri 345878 clinikid dıye bı masaj yagı aldım.. Suan mışıl mışıl . Damla ya gekınce nurse harvey colex ıse yaramadı relaktaz ıse yaranadı bıogaıa yaradını bılemıyorum. Sap simlex kullanıyorum onu daha cözemedık
345878 seyhannhri clinikid konusunda bizde kararsızız olmadı alacağız ne yapacağımızı şaşırdık gerçekten
epoge Biz bio gaia ve relaktaz diye bir damla kullanıyoruz. Relaktaz gaz için değil anne sütündeki ya da formül mamalarda ki laktozun enzimini kolaylaştırıyor. Baya faydasını gördük Şuan oğlum 3.5 aylık 50. Günde başladık damlalara öncesi facia gibiydi gece gündüz ciyak ciyak ağlıyordu gram uyku yoktu %70 oranında rahatlama sağladı. Ayrıca günde 3 kez 15 damla sab simplex kullanıyorum
smyycshn Piyasadaki bütüüüüüün gaz damlalarını kullandım hepsinin ayrı bir yan etkisi var faydası olmadığı gibi…. Size tavsiyem bıogaia veya NBL drops probiyotik uzun vadeli ve düzenli kullanım (gece uykusundan önce) ve sabır….. Gazdan çatlayacak durumda olan bir oğlum var artı besin alerjisi var 4.ayda azaldı gibi
smyycshn Relaktaz veya laktazm işe yarıyorsa bebekte laktoz in toleransı vardır bu damlalar onun için. GATA’da reduktan madde baktırmanızı öneririm
Crnkzy 345878 gaz damlaları fayda etmiyor ya bana böyle diyenlere dinlememiştim birsürü denedim yok fayda daha fazla gaz yaptı ayaklarını masaj yapın çok zor ama geçiyo