HiraNurveAnnesiii Kızlar banyoyu çamaşır suyu ve porcezle yıkarken zehirlendim gözlerim yandı, boğazım ciğerlerim yanıyor,ayran içtim Ne yapayım?? Geçer mi ?
ilaydacemiko HiraNurveAnnesiii doktora gidin karıştırdığınız kimyasallar tehlikeli bir hava falan verirler
Esraemir34 HiraNurveAnnesiii bence bir acile gidin neden duruyorsunuz neden böyle bir şey için acile gitmiyorsunuz hemen müdahale ederler çok tehlikeli bir şey yapmışsınız asla çamaşır suyu ve porçöz karıştırılmaz çok tehlikeli geçmiş olsun
durununannitoskosu HiraNurveAnnesiii Yahu çamaşır suyu ve porcöz aynı anda kullanılır mı hiç, hemen acile git çok tehlikeli
HiraNurveAnnesiii ilaydacemiko 112 yi aradım geçmezse gelin dediler balkonda temiz hava aldım biraz ama boğazımda göğsümde yanma var , halsizim
HiraNurveAnnesiii Esraemir34 teşekkür ederim 112 yi aradım hava alın dışarda geçmezse gelin dedi şuan ilk zamana göre biraz iyiyim Acilde ne yaparlar ki ?
Deletedmom_79 HiraNurveAnnesiii yıl 2024 neredeyse gerçekten😖 kimse yoksa yanında kapı eşiğine git kapıyı aç ve 112yi ara.
beyzacmvrc HiraNurveAnnesiii porcozlr hicbisey karıştırılmaz bacım naptin sen gya onun tek basina kokusu bile yetiyor insanı yıkamaya Hele bide çamaşır suyuyla karışınca
HiraNurveAnnesiii beyzacmvrc temizlik aşkı tuttu fayans araları temzilensin diye ne bileyim Kafa gitti 😥
bbbnnndzf HiraNurveAnnesiii hava verirler benimde başıma geldi ama ben bilerek yapmadım üstünde banyo temizliyicei yaziyodu kaynanam açıktan almisti
beyzacmvrc HiraNurveAnnesiii bir hastaneye gidin hava verirler gerçekten çok tehlikeli Bende çaydanlık ve duşa kabinde kullanıyorum porcoz başka bişey çıkarmıyor çünkü çok çabuk kireç bağlıyor sular çok kireçli Bir kere sünger de porcoz bulaşığı kalmışken çamaşır suyu döktüm sizin gibi çok fenaydi bilinçli yapmadığım halde benide tıkadı Siz bude direk beraber kullanmissiniz kokusuda geçmiyor kolay kolay banyodan Bide çocuk varmı evde odalara bile yayılmış olabilir koku havalandırın evden de çıkın biraz
sadekahve_bitter HiraNurveAnnesiii kullanılmamış gereken kimyasalları aynı anda kullanmışsınız 114ü arayın yönlendirme yapar
beyzacmvrc sadekahve_bitter evet biliyorum da porcoz daha pratik geliyo azcij döküp kireçli yerlerine doğru salliyorum hemen çıkarıyor öteki türlü biraz üşeniyorum 😅 ve bildiğiniz gibi değil iki günde kireç bağlıyor gına geldi artık Duşa kabin içinde daha iyi bişey bulmam lazım kireci sokecek porcoz çok ağır çaydanlıkla isim kısa sürüyor ama banyo uğraştırıyor solumak istemiyorum