meyrakalpben Kızlar bebeklerinizin emeklemesi için herhangi bişey yaptınız mı? kızım yüz üstü yatırınca baya uğraşıyor ama kendini kaldıramıyor bi türlü
gencmom_ meyrakalpben onunla emekledim 😂 Cidden arkadaşımın bebeği emeklemiyordu bi kaç gün git gel yaptık birbirimize kızımdan görsün diye çocuk emeklemeye başladı Kızıma da ben emekleyerek gösterdim ama her çocuk emekliycek diye bişey yok canım 🌸
Hadianne meyrakalpben ben çok denemiştim canım ne kadar ugrastiysam bağırdı ağladı bı komşum da otururken yere koydum emekledi çok şaşırdım ama şunu anladım bebekler bseyleri biz istediğimiz de değil kendi istediklerin de yapioyolar
meyrakalpben gencmom_ benim arkadaşımda da bi emekleme arkadaşı oyuncak varmış dün onu aldım çabalamaya başladı ama artık bizde emeklicez napalım 😅
meyrakalpben Hadianne evet kesinlikle katılıyorum buna 😇 bi çabası var ama belki yapabilceğim farklı bir şey vardır diye sorayım dedim 😊
lahmacunayran48 Kaç aylık bebgınız benim kızım 8 aylık sürünüyor yuvarlanarak gıdıyor ama emekle pozisyonuna getırınce ağlıyor desteksız oturuyor yan tarafına bırseyler koyunca alıyor uzanıyor ama gerısı yok 🥹
meyrakalpben lahmacunayran48 8 ay 6 günlük desteksiz oturuyo oyuncaklarına uzanıyo falanda emekleme yok yüz üstü koyuncada uğraşıyor baya ama bi türlü kaldıramıyo kendini kollarıyla
lahmacunayran48 meyrakalpben meyrakalpben aynı durum bizde de var belkı emeklemeden yürür bebıslerımız sağlıklı olsunlarda zamanı gelince olur oda 🥰
Toprakbebekk meyrakalpben 8,5 aylığız geri geri sürünüyor ama ileri emekleme yok son bikaç gündür dönmeye başladı valla artık bi sıkıntımı var ye düşünmeye başlamıştım dönmeyince artık beklemedeyim ileri de emekleyecek inşallah 🤣
meyrakalpben Toprakbebekk 😄 geride olsa gidiyomuş en azından benimkinde gitme namına bi hareket yok 😅
HappyQueen meyrakalpben bacaklarınızın üzerine yan şekilde uzatıp dizlerinden destek almasını sağlayın doktorum öyle söylemişti bu şekilde egzersiz yaptık ve emekledi 🥰
meyrakalpben HappyQueen alttan destek mi vermek gerekiyor yani kollarımla tutuyorum bende dizlerinin üstünde ozaman bi çabalıyor ama
HappyQueen meyrakalpben evet o şekilde devam edin inşallah emekler ama şunu da unutmayın her bebek emekleyecek diye bir kural yok, kimi bebek emeklemeden de yürüyor 🙏🏻🥰
meyrakalpben HappyQueen evet sorun haline getirmedim açıkcası sadece emeklerse biraz kendi de rahat eder diye düşünüyorum şuan sürekli benim kucağımda olmak istiyor yada kendi başına oynarken bile beni görmek istiyor hareket alanı genişlerse onun içinde iyi olur bakalım biraz deneyelim böyle 😇