ikiprensannesi53_ Bebeğinizin kıyafetini hergun değişiyor musunuz yoksa kirlendikten sonra mı degisiyorsunuz 🤔
ikiprensannesi0 ikiprensannesi53_ hergun hatta günde 4 5 kez değiştiriyorum kirlenmese bile sabah degistiriryorum hosuma giden kıyafeti varsa onu giysin diye değiştiriyorum 🤣
toffeenut ikiprensannesi53_ günde en az 3 kez ama kirlendiği için skskdk tabi biz bebek değiliz artık ondan da kirleniyor olabilir 🙃
whitechocolatemochaa ikiprensannesi53_ 3,5 yaşında eğer gün içinde kirlenmediyse gün icinde 1 kere öncelerde 2 kere değiştiriyordum
neanladinyurdagull ikiprensannesi53_ iki günde bir degisiyorum kusma yok bebeğimde olsaydı daha sık değiştirdim
ikiprensannesi53_ ikiprensannesi0 😆😆 bende öyle yapıyorum da bugün Bi tuhafsadim hergun kirlenmeyen kıyafet neden değişiyorum diye 😅😅😅😅
Maka_Paka Bebeğim temiz kusmadı etmesi yok ama anması üzerine hep bir şeyler döküyor 😅 gecen gün dondurma döktüm çocuğun üzerine😂😂 Neyse,her gün farklı giydirip fotoğraf çekiyorum yavrumu sonra uyuyunca onlara bakıyorum
Themom_ ikiprensannesi53_ evet üstüne basına bulasıyor ne kadar önlük taksamda 🤷♀️ öncesinde de mamayı püskürtüyordu ya da ağzından akıyordu 🤷♀️