Berraa_54 Son iki ayda hiç almamaya başladı sebebi ne olabilir ki o kadar da yediriyorum emziriyorum kilo aldıran ek gıda tarifleriniz de var mı acaba
pasaklisinkukuli Berraa_54 yediği halde almıyorsa idrar yolu enfeksiyonu olabiliyor sebep dedi doktorum canım
Ececiiim Berraa_54 hem ek gıda alıp hem emiyorsa kesinlikle bir şekilde kilo alıyorlar canım. Doktor muayene etse net bişey söyler. Benim oğlum saniye yerinde durmaz yine de alıyor işte
Berraa_54 eez dokuzuncu ayını bekliyorum şuan sekiz aylık o zaman kan veriliyormuş hemşireye de sordum normal diyor çok hareketli ondan mı acaba boyu uzuyor da bilemiyorum
omerahlas Berraa_54 benimde 7,5 aylıkken şuan 9 aylık 100 gram anca aldı 1.5 ayda. Normal deseler de hiç normal değil
Berraa_54 pasaklisinkukuli yiyor gerçekten herşeyi de yapıp veriyorum püre çorba meyve yiyor yani bi götüreyim doktora o zaman
hayalperest2310 Berraa_54 benim de ileri gideceğine geri geliyor 7500 kg du 7 ye düşmüş tombik yapamadım gitti ama olsundu saglıklı olsun da 😂😂😂
eez Berraa_54 kuzu kıyma et ilikli kemik suyu tereyağ zeytin yağ ve avokado 🥑 eksik etme her gün yedir çorbasına bile kıyma at
hayalperest2310 Berraa_54 8 ay 4 günlük değerlerine bakıldı hersey normal çıktı hareketli ondan sanırım çok da yemiyor hala tadıp bırakıyo
selma4334 Kızlar bende birşey sormak istiyorum ama benim ki yemekle alakalı degil 8 aylık bebegim ama hiç baba dede falan demıyo sadece aa dıye bagırıyor bu tarz sesler cıkarıyo bu normal mi?
Berraa_54 denizkiziumay benim telaş yaptığım nokta şu iki ay geçti hiç almamış bu durum sıkıntılı deil midir