papatyakokulum_ Kızlar xiomia vacuum mob 2 robot süpürge kullanan arkadaşlar hangi uygulamayı kullaniyosunuz. Türkçe dil ayarlayamiyoruz. Şarj aletini bulamıyor, yardımcı olur musunuz
DevosMom papatyakokulum_ yazılım problemi yaşıyorsunuzdur bunları yapmıyorsa, cihazı sıfırlayın düzelmezse servise gönderin
DevosMom papatyakokulum_ yazılım problemi yaşıyorsunuzdur bunları yapmıyorsa, cihazı sıfırlayın düzelmezse servise gönderin
Merveeemeeliss papatyakokulum_ mi home uygulaması fakat haritalandırmw yaparken ayarlarda kenarları süpür seçeneğine tıklayınız
Merveeemeeliss papatyakokulum_ ilk başta öyle yaparsanoz makinenin yerinide sabitliyor o yğzden bulamıyor olabilir
papatyakokulum_ Merveeemeeliss bişey sorabilir miyim bu cihazda Türkçe dil desteği yok mu uygulama üzerinden bulamadım
Merveeemeeliss papatyakokulum_ profil yazar altta ona girip ayarlar bölününden dil seçeneği var orada türkiye yapıp türkçe seçebilirsiniz
papatyakokulum_ Merveeemeeliss evet oraya giriyoruz Türkçe olarak ayarlıyoruz ama yok yine yabancı dil konuşuyor
yaramaz_bocegim papatyakokulum_ ben kullanıyorum geçen günler xaomi ye Bi halle oldu bütün. Robotlarda böyleymiş. Müşteri hizmetleri arayıp resetledim öyle düzeldi
papatyakokulum_ yaramaz_bocegim anladım bizimki çok yeni daha alalı 10 gün oldu genuz doğru düzgün kullanılmadı bile