Emilii borsada kazanmak istiyorsanız temel borsa bilginizin grafik okumalarınızın çok sağlam olması lazım bilmeden borsaya girerseniz borsa sizi yer. Ben yıllarca eğitimini aldım mesleğim gereği. Düzenli grafik okuyup trend eğilimlerini takip edip uygun zamanlarda al sat yapabilecekseniz, kap bildirimlerini şirketlerin bilançolarını okuyabilrcekseniz girin. Sizin gibi düşünüp girenlerin çoğu eldeki 5 bin TL’den de oluyor maalesef. Yada yatırım şirketlerinden destek alabilirsiniz ücretli bir şekilde fakat dediğiniz meblağ borsa için çok küçük kazandıracak şirketlerden hisse senedi çok az lot alabilirsiniz o tutara, tutar az olacağı için ben al sat yapmam durur diyorsanız kazanacağınız uzun vadede 300 500 tl . Parayı atayım orda değerlensin kafası ile düşünüyorsanız altın alın riske atmayın. Çünkü borsada parayı tek hisseye yatırırsanız batarsınız portföy de o bütceden oluşmaz sağlam meblağ lazım. Ki kazanmak için BİST 30dan almanız gerekir onlar da tek hisse 1000 TL’nin üzerinde olan şirketler var