Hsrtgndz Merhaba hanimlar İstanbul/Sultanbeyli de ikamet ediyorum acil sut sagma makinesine ihtiyacim var . Kiralama da olur elinde olan varsa suan destek olursa cok sevinirim kiralama karsiligi alabilirim tekrar geri veririm 1 hafta icinde
Hsrtgndz Hsrtgndz cocugum hasta emme reflexine gucu yetmiyor gogusten sut cekecek kadar bile gucu yok lutfen one cikarin
DesorLiviya Hsrtgndz merhaba benim süt sağma makinem yok ama kızım yoğun bakımdayken hastane tipi makine kiralamıştım gücü çok güzeldi makine adı Eday googleden bakabilirsınız size en yakın nerde olduğu çıkar
Hsrtgndz Hsrtgndz lutfen gozunu dahi acamiyor yavrum kiralama yapmak icin cok yer aradim ama hep uzak yerler gidip kiralama yapamiyorum
adaatuna Madela marka süt sağma makinesini kiralayabilirsiniz. HastAne tipi çok iyi. Ben 1 aylım kiralamıştım
nergiz4155 Hsrtgndz neden kiralıyorsun acil lazımsa al daha sonra da lazım olur nerden biliyorsun bebeğiniz için burda zaman harcıcağına git hemen al burda dolandıgın kabahat
Hsrtgndz nergiz4155 elimde kiwi marka var gucu yetmiyor. Mochi var oda emzirirken sagiyor esime bidaha al desem aldiklarimi naptin diyor kiralamaya yine az ucret ve evde.durmuyacak kalabalik olmayacak diye kabul ediyor
Hsrtgndz nergiz4155 daha simdi konustum huzulu masrafsin diyor ya cocuk gucu yok cekemiyor ac diyorum gozunu acamiyor adam ne diyor. Her telefonla onu aradigimda kotu habermis iyi haber vermiyrmsuum😞