fatosyyy Merhaba hanımlar 3 buçuk aylık oğlum var iki gündür kuru öksürük var sağlık ocağına gotu dum cigerlerinee bişey yok dedi ilaç falan vermedi calpol ver dedi sadece yüksek ateş ve hırıltılı öksürük olursa doktora götürdedi sizce de beklemeli miyim
Mervetnl fatosyyy bence beklememelisiniz. Doktor a gitmelisiniz o gerekli tahlilleri ister zaten. Rsv salgını varmış. Benim oğlumda öksürüyor 2 gündür dün tahlil verdik temiz çıktı çok şükür ama bence aksatmayın.
Aliveannesi96 fatosyyy bebiş küçük müş iyi takip etmen lazım biraz ilerlerse mutlaka bronşolite dönmeden götürmelisin evde limon kaynatabilirsin burun temizlikleri mutlaka yap serum suyuyla vikis ayaklarına sürebilirsin terlememesine dikkat edebilirsin
fatosyyy Mervetnl teşekkür ederim bugün götürdüm çok şükür cigerlerde falan sorun çıkmadı ağrı kesici ve antibiyotik şurup verdi
fatosyyy Aliveannesi96 teşekkür ederim bugün götürdüm çok şükür cigerlerde falan sorun çıkmadı ağrı kesici ve antibiyotik şurup verdi
fatosyyy Aliveannesi96 oğlum hasta kaç gündür antpiyotik kullanıyor burnu aşırı tikanik serum fayda etmiyor eczaneden bebeğe göre olan spreysen alsam olir mu