Sünnet için 2 . Ay uygun mu sizce :( Çok küçük diye kıyamıyorum. Acaba 6. Ayına mı ertelesem
Bgcvn Kesinlikle tam zamanı bebek dönmeye başlayınca sorun oluyormuş, bebeğim 3aylık iki hafta önce yaptırdık inanın 2günde iyileşti hiç sıkıntı yaşamadık sadece o an 10 dk ağladı bitti
Bgcvn biz 2,5 aylıkken yaptırdık kesinlikle yaptırın şuan 4,5 aylık dönmeye başladı zor olurdu
Bgcvn bence hemen yaptirin canim. Biz 45 gunlukken yaptirdik hicbir sorun sıkıntı yasamadik hemen iyileşti
Bgcvn yaptırın bizimde 2 hafta olacak yaptıralı 3 gün içinde iyileşti sadece ilk iki gün biraz zorlanırsın oda ağlamasından yarım saatte bir uyanıyordu bizim ki ama her bebek ayni olmaz Canım biz 5 aylık 6 günlüğüz ☺️
Bgcvn doğumdan sonra minimum 7 gün sonra her an yaptırılabilir canım.Önemli olan yumurtalıklarının inmiş olması👍🏻 Ben 40 ı çıkınca yaptırdım.Erken doğmuş olmasına rağmen.Çevremdeki çoğu doktor da tavsiye etti bunu.Hem hatırlasın da istemedim ben o yüzden hemen yaptırdık.Erkek krdeşimin sünneti de çok zor ve ağrılı olmuştu hala hatırlar ve korkuyla anlatır 😔 en büyük etken de bu olmuştu benim için zaten.Hem ne kadar erken olursa iyieşme süreci de o kadar çabuk oluyor.
Bgcvn 40 çıkmasına 3 gün kala falan yaptırdım bende inanılmaz rahat kesinlikle erteleme tam döneniyor çok kıpraşmıyorken yaptırmanı tavsiye ederim sonra bebeğe de sana da eziyet olur 😔 ne kadar erken oh o kadar rahat ❤️
Kesinlikle tam zamanı bebek dönmeye başlayınca sorun oluyormuş, bebeğim 3aylık iki hafta önce yaptırdık inanın 2günde iyileşti hiç sıkıntı yaşamadık sadece o an 10 dk ağladı bitti
gozdeninbulutu ya canım bizimde sünnet 1 hafta sonra .tam 5 aylık olmuş oluyoruz . Hani Zaman’larımız aynı hemen hemen . Sorcam şey , sadece pipisi bi uyuşturuyorlar dimi.yaa ben çok korkuyorum her az henüz vazgeçme niyetim bile var korkudan . Çıktığında felan hastanede kalacaksın demiyorlar dimi . Ya düşününce bayılacak gibiyim 😫.
Gurbettebianne bizimki lokal anesteziydi yani pipisini uyuşturdu tabi o kremi sıkarken ve iğnede çok ağladı ki uykusuda vardı uyutma dedi sünnet ettiğimizde uyutursun dedi o bacakları tuttuğu sürece uyumadı eve gelene kadar iç çeke çeke hem ağladı hem uyudu ama her bebek ayni değil bizim 3 gün sürdü acısı falan fitil veriyorlar zaten sünnet etmeden ağrısını sonradan hissetmesin diye 1 haftada iyileşiyor ama dikişleri hemen dökülmüyor Canım zamanla dökülecek bizim Hale’n var tek tük şimdi yaptır birde dönüyordur emeklemeye başlamadan yaptırın derim çünkü büyüdükçe zorlanıyor pansumanını yapamıyorum koymuyor oyalamaya çalışıyorum Canım
gozdeninbulutu aynen canım ya şimdi dönüyor hareketli baya ilerleyen zamanda daha zor olur dediğin gibi .cok ağlayacak kesin Emin’im . İnşallah bizimde kısa zamanda ağlama kesilir ve düzelir 🙏 hayırlı olsun canım bakalım kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ben çok panik yaptım . Sünnet ederken siz girdiniz mi yanına
Gurbettebianne kimse yoktu annemle ben girdim ama ben oğlumu sakinleştirdim birşey görmedim yani bakmadım diyim sana canım ama paniksen 2 kişi yanında olsun canım
gozdeninbulutu kimsemiz yok işte burda birazda ondan dolayı tedirginim .artık eşimle gidicez canım zaten bi çaresine bakıcaz 🤷♀️ Sağol canım ya teşekkür ederim 🌷🌷🌷
Gurbettebianne bakmazsın oğluşunu sakinleştirmeye çalışırsın Canım önemli değil ☺️
Bizim çocuk doktoru 6 aydan önce önermiyorum dedi erken boşalma oluyomuş cinsel hayatında bizde bekliyoruz
gozdeninbulutu inşallah canım 🌷Tşk ederim
Özelde mi ? Devlette mi ? yaptırdınız kızlar ?
Sunnet ücretleri hakkinda bilginiz varmi kizlar özellerde ortalama ne kadar oluyor? Bende 2.-ayda dusunuyorum
Biz de 7 günlükken yaptırdık iyiki yaptır Işın hemen iyileşti
Kizlar benim oglum 2 aylik ama korkuyorum yaptirmaya. 2. Ay asisinda bile cok agladi 🙁