ayseee_ LaraCroft sizin postlariniza denk geliyorum hepsi tertemiz ve uygun,Allah razı olsun 🌸 iyi satışlar 💕
Sinem61 LaraCroft uf ya ikisi de benim bedenime uygun durup dururken alışveriş yaptıracaksınız bana 🤦😂 üstte kalsın
Ececiiim LaraCroft vallahi bravo. 2. El satış budur. Mantığı da budur. Bilmeyen arkadaşlar posta girip bakarsa öğrenmiş olur☺️
LaraCroft Orjinal Stradivarius trenchkot. Bedeni S beden Hiç bir kusuru yoktur, çok az kuşlanılmıştır, bana küçük geldiği için satıyorum. Fiyat 450 TL
LaraCroft Orijinal marka, deri üründür. Alt tabanı kauçuk denmişti. Numara 36. 1-2 kere giyildi en fazla. Fiyat 200 TL
Hotic LaraCroft lara croft hanım botları çok beğendim ama 39.5 numara giydiğim için elendim. İyi satışlar demeye geldim üstte kalsın 😂
LaraCroft Arkadaşlar eğer postu görüyorsanız üstte kalması için destek olur musunuz çok teşekkür ederim🥰
LaraCroft Deletedmom_9857 yaaaa çok teşekkür ederim ☺️ çok ama çok mutlu oldum bunu duyduğuma, eksik olmayın🥰
Deletedmom_9857 LaraCroft Gerçekten öyle ama burda lekesi olan kıyafeti mağaza fiyatından yüksek satmaya çalışanlar oldu. Sizinki hem kaliteli hem çok uygun tertemiz gözüküyor iyi satışlar 🌸