Melekhnm Kızlar domates İsrail ürünü mü netten yazınca. Dğeil yazıyor ama ben pek inanmadım net bilgisi olan yazsın lütfen
Cocukgelisimcimomy Melekhnm Domestos mu demek istediniz evet Domestos İsrail ürünü( boykot hareketi ) sayfasında var ürünler googlda herşeye İsrail ürünü değil diyor
haydii Melekhnm domates mi ? İsrail ürünlerini ciddi anlamda lütfen almayalım. Onlar bizleri zehirliyor. Lutfen duyarlı olalım gazze için 😔
2boymommy deli_bir_hatun hey allahim bende diyorum hersey bitti simdi domatesler israildenmi geliyor diye 🤣🤣🤣🤣🤣
[silindi] haydii Domates için yazmış ablam, domatesin ülkende yetiştiğinden haberin yok sanırım. İlla çatacak yer arıyorsunuz pessssss
Yagmur1c haydii Kişisel veya temizlik ürünleri olsa yerine başka ürünlerle değiştirilebilir ama domates bu sonuçta yemeğimize kahvaltımıza giren bir şey bu konuda kimse duyar kasmasın şimdi illa ki alanlar olurdu
Cocukgelisimcimomy Melekhnm dediğim gibi googda hiç bişeye İsrail ürünü demiyor boykot hareketi başladıktan sonra dediğim sayfada var ama hepsi