Acu_ Nasip olursa tuvalet eğitimi vermek istiyorum. Ne almam gerekir? Yatağına klozete yada başka bişey kullanan var mı arkadaşlar ??
Dalpa Acu_ Ben şunları almayı planlıyorum Boxer Atlet Yatak Alez Klozet adaptörü Basamak Sesli klozet hangisine tamam derse artık ikiside bulunsun diyorum Kendisine ait sabunluk
Acu_ Dalpa benimki 19 aylık erken olduğunuda düşünmüyorum bazen ama ikinci geliyor. Bi yerden başlamam lazım. Ve nasıl yapacağımı bile bilmiyorum 🤷♀️
Dalpa Acu_ böyle kendine ait alan oluşturursak banyoda kendi işlerini halletmek isterler kendileri yaparlar bence
Acu_ Dalpa bi video izledim demin. tuvalet eğitimine erken başlamak süreci daha çok kolaylaştırıyomuş
niluna Klozet aparatı lazımlık atket kilot alez alt açma örtüsü kullan at çiş külotları ben yazın yapmıştım şort giydirdim hep siz alt pijamayı bol bol alın çok lazım oluyor
Burcinkvk67 Acu_ çocuğunuzun hazır olması çok önemli eğer çok erken yaşta hazır olmadan verirseniz ileride travmalara sebep olabilirsiniz hassas bir konu iyi araştırmak gerekiyor.
Acu_ Burcinkvk67 bebeğim çişi kakayı ayırt edebiliyor söylüyor. Ama yaptıktan sonra😂 araştırıyorum ama nerden nasıl başlayacağımıda bilmiyorum açıkcası🤷♀️
-ruzgarbebek Acu_ cok erken yasta baslatmayın bence cok yıpranırsınız öyle 3-5 günlük bir sürec degil cok sabır gerektiren birsey benim oglumda 1 ay oldu ama hala kakasından korkuyor cocuk acısından cok kolay olmuyor bol sans😊
-ruzgarbebek Acu_ alez bol bol iç çamaşırı pijama vs klozet e yaptırmayı düsünüyosanız adaptör ve merdiven lazımlık dısarıda kullanmak icin pisuar tuvalet eğitim çocuk kitapları..
niluna Acu_ evet 1 tanesini elde 4 kez yıkama yapabilirsiniz ben alışma zamanında dışarı çıkarken giydirdim sadece
senaninanasi Acu_ evet ama çok pahalı ben daha az önce baktım. Bende kızım için almayı düşünüyordum alıştırma külodu aldım yıkanabilir.