ome Çocuğum 2 buçuk aylık oldu ve işitme testi yaptırmaya götürdüm. Rahat durmadığı için yapılamadı. Yaptırmayan var mı ne olur yaptırmasam?
Arirang ome Uyutup öyle yaptırmaya çalışın. Yaptırmazsanız işitme sorunu varsa öğrendiğinizde geç olur
eren_eda ome doğar doğmaz yapilmiyomu zaten🤔 biz hastaneden cikmadan yapmislarda kalmıştı testten oğlum hemşire haftaya tekrar getirin sıvı birikmistir dedi tekrar gittik geçti testten
Hilal9 Onu yaptırnanız gerekiyodu doğdugunda yapılıyor yapılmadımı veya geçemedi mi neden bu kadar bekledi o önemli yani işitme testi önemli uyutup yapılıyor genelde benim bebeğim gecememişti 1 haftalıktı tekrar yapıldı geçti
ome eren_eda özel hastanede doğum yaptım. Ücretli olduğu için yapılmadı. Aksiliklerden dolayı yapılamadı şimdiye kaldı ne yapacağım bilmiyorum
eren_eda ome bende kizimida oglumuda özelde doğurdum ama paketin içinde yapmaları lazımdı hadi onlar yapmadı yenidogdugunda bir aya kadar poliklinikten sıra almana gerek yoktu o zaman yaptirsaydin keske
Egenin_pamugu Doğduğu zaman yapılıyor ama çoğu bebek geçmiyor sıvı kaçtığı için kulaklarına vs. 2 hafta sonra yaptırın diyolar emzirip gazını alıp uyutup öyle yaptırın 2. Ayında kalça çıkığı testi yapılması gerekiyor bunlar yapılmalı dr söyler zaten