poyrazdr Kızlar merhaba 25 kasımda 3 aylık olduk ve bu 1 haftadır mama reddimiz var içmek istemiyor ama açlıktanda ağlamıyor halinden çok memnun zorla ben veriyorum gün içinde nadiren kendi isteği ile içiyor bu durumu yaşayan var mı nasıl geçti
Sokoley poyrazdr 3 aylıkken bizde de oldu 4.aya girerken bitti aç aç dolaşıyordu çocuk ama geçici bi şeymiş
mervegun poyrazdr benim bebeğim da öyle çok üzülüyorum bizde bu gün 3 aylık olduk uykuda biraz besliyorum sadece mama olarak hip combiotic kullanıyorum
poyrazdr Sokoley umarım çabuk geçer bu durum başka mama ya mı geçsem diyorum ama içtiğimde içiyor da ne yapacağımı şaşırdım
Sokoley poyrazdr mama da biberon da değiştirdim evolvıadan bebelaca geçtim içti sonra onu da bıraktı içmedi şimdi tekrar düzeldi evolvıadan eskisi gibi devam bence hiç değiştirmeyin geçici bişey
poyrazdr Sokoley öyle yapayım bi süre daha teşekkür ederim ilk çocuk olunca insan herşeye panik yapıyor 🙏🏻
poyrazdr mervegun bizde aynı mamayı kullanıyoruz evet uykuda içiyor atak dönemi diyorlar ama inşallah çabuk geçer
ndemir 3 ay 8 günlük bebeğime 5 gündür 120 cc mama yapıyorum 3-4 saatte bir en fazla 50 cc içiyor o da canı isterse yoksa hiç içmiyor ağlama krizlerine giriyor itekliyor mamayı
hanimhatun Ecm22 bende merak ediyorum benim bebeğim de mama reddi yaptı 3 aylık. Mama değiştirdim yok itiyor asla içmiyor ne yapicam bilmiyorum
poyrazdr Ecm22 merhaba evet geçti ama 15 gün kadar sürdü bizde hiç bişey yapmadım o acıkıp ağladıkça besledim mama vs değiştirmedik
poyrazdr Ecm22 bizim 15gün kadar sürüp kendiliğinden geçti hiç birşey değiştirmedim sadece acıktıkça besledim yada uyurken