Papatya14 Hiçbir nedeni yok karni tok aldı temiz ama uykuya dalamiyor uyuyor gibi yapıyor iki dk sonra yerune koyunca. Uyanıyor😭😭
motherofLeyla Papatya14 kaç aylık acaba şuan bizimkide öyle 3 gündür alıştı 2de uyanıyo bu vakitlerde anca uyuyo 2 3 saat uyumuyo yani gece, ben ayakda sallıyorum sanırım ayağa alıştı ayağımda uyuyo bırakınca uyanıyo
ikiprensannesi12 Papatya14 hello canm saat 4 uyusun dıye tesbıh cekıyorum tövbe yarabbım gözüm kapanıyor uyumak ıstyrm ya yeter delıksız uyku ıstyrm sabaha kadar ne olur yha
Anonim81 ikiprensannesi12 zaten sabah oldu ve ben 8de kalkıp hastaneye gitmek zorundayım. Adam yastığı bacağının arasına almış el sallıyo bana görüşürüüüüz diye 😂
queenx plnsmyye 1 aylık bebekten düzen bekleyemeyiz, en az 4 aylık olmalı düzen oluşturmak için. O zaman rutin yaparsınız şimdidende banyo masaj karanlık ortam ğış pış tarzı yapmaya çalışın ama düzen olmaz 4. aydan itibaren oluşmaya başlıyor
Miraygamze55 Selam Kızım 10 aylık gece 12 de uyudu 2 de uyandı karnı tok hala uyanık ben hiç uyumadım 😐 çok yoruldum artık uykusuzluktan
plnsmyye Allah yardımcınız olsun bayanlar benimde 1 aylık bebeğim var bu gün aşı oldu huzursuzluk yapıyor aşı yan etki yapmış olabilir mi
mervisk Benimki de 1 aylık geceleri hiç uyumuyor sabaha karşı 5-6 da uyuyor öglen uyanıyor alıskanlık yaptı her gün böyle bayılıcam artık :(( sürekli ağlıyor sadece memedeyken susuyor emiyor emiyor emdikce kusuyor :(((
plnsmyye mervisk Yalancı emzik emiyorsa ver ben öyle yapıyorum memeye bağlı kalırsa çok zor olur uyutmaz
Merve_boylu Uyandık annelere selam 22. Aydan bildiriyorum gece 2 den beri ayaktayız 🥲 ne zaman derin bi uyku uyuyacağız benim umudum kalmadı 🥲
Helen4444 Öildiricim her gün zar zar 12 de anca uyutruğum kızım saat 3 oldumu uyanıyor ve asla geri dalamıyor salla kucaga koy yok uyuyamıyor. Sabah 6 7 gibi anca dalıyor sonrada 11 e kadar uyuyor. Ne oluyor bu kıza anlamıyorum. 20 aylığız 🥹