Pinar_onatt 1 yaş anneler bebislerinizi kaçta uyutuyorsunuz ? Gece sık sık kalkıyor mu ? Hayırsa bunu nasıl başarıyorsunuz ? ((lütfen özelikle bu soruma çözüm bulun 😘🙏🙏)) Sabah kaçta kalkıyor? Çok teşekkür ediyorum şimdiden yanitlariniz için 😘😘❤️❤️
Seda23Yusuf Pinar_onatt 14unde 1yasina girecek çok değişken uykusu 9 10. 11 ama çok nadir olur 11 önceden 9.8bucukda uyurdu 2aydir degisto diş dönemin de çok sık uyanıyor onun haricinde 2.4 kere falan emer yatağında uatmaz bizimle yatar
0000Bahar Pinar_onatt valla uyuyalı yarım saat oluyor bir türlü uyku düzeni kuramadık sabah erken kaldırıyorum akşam erken yatsın diye huysuz ve iştahsız oluyor ağlıyor çok akşam erken yatınca da gece uykusuna dalmıyor gece kalkıyor nasıl olacak bilmiyorum gece emmek için bazen 2 bazen 3 5 kere uyandığı ağladığı oluyor valla
Ftmdayan Pinar_onatt bebeğim 11 ay 5 günlük son bir haftadır her gece sürekli uyanıyor ne su içiyor ne süt ağlıyor kucağımıza aldıktan sonra susuyor yatağına koydukmu ağlamaya başlıyor atak dönemimi anlamadım tek bildiğim şey gece uykusuna hasret kaldım 😞
Deletedmom_98 Pinar_onatt şuan 26 aylık Ama o yaşta da 21.30 da yatar sabah 7 gbi kalkardı Bizde doğdu doğalı uyku düzeni pek değişmedi Hala 21.30 da yatar sabah 7 gibi kalkar
Pinar_onatt 0000Bahar aynısını bende erken yatarsa gece uykusunu alamıyor hep kalkıyor ama 11 12 gibi yatarca gece nadirdr kalkmasj