AcarHHF kskkn Hacettepe deki profesör doktorumuz tam 2 yaşında yapılmalı demişti. Öyle de yaptık .Sorunsuz geçti çok şükür 🙏🙏
AcarHHF kskkn bir de ben gözümde çok buyutmustum. Herkesin öyle olmayabilir belki de öyledir bilemiyorum . Sıradan bir hastalık gibi geldi geçti oğlum için. Eziyeti pipi geriye çeken anneler yaşıyor başka da bir şey yok. Eğer sizde benim gibiyseniz. Çok da gözde büyütülecek bir şey değilmis bence
mehmetalpp Ben 35 günlük yaptırdım çok iyi iyileşmesi. Ne kadar erken o kadar iyi. İyi olsam daha da erken yaptırırdım
gbs 3,5 aylıkken yaptırdık bakımınıda çok özenli yaptık çok şükür 3-4 güne iyileşti dikişleride 6. Günde falan tamamen düştü şuan 4 aylık 🥲
kskkn gbs benim oğlumda şu an 3 ,5 aylık sünnet için gün aldık pazartesi günü fakat korkuyorum nasıl olucak diye bakımı vs iğneyi burunca çok ağlar
gbs kskkn iğne acısı çok anlık zaten hemen uyuşuyor sonra işleme başlanıyor, kakası değmediği sürece acımıyor ben onu farkettim, kaka olayına dikkat ederseniz bir sorun olacağını sanmıyorum bakımınıda güzel yaparsanız 3-4 güne atlatırsınız
Duygumom2 kskkn ben ilk oğlumu 1 yaşına yaptırdım bence emekleme yürüme olayı olmadan daha iyi ikinci oğlumda 5 aylık yaptırdım sadece birgün çok ağladı ikinci gün de kaka geldi diye ama çabuk iyileşti bir buçuk hafta oldu iyi şuan ama daha erken de yapılırsa bence daha iyi
gbs kskkn ben 1 2 kere kullandım çokta gerek duymadım ama kullanıla bilir tabi idrar kalıntısı olmadın diye tercih etmedim sonradan