zekeriya Sütüm mü az bebek mi emmiyor sıkıyorum fışkırıyor ama elle sağım yapıyorum çok az çıkıyor ben anlamadım ya göğüslerimde çok ağrımaya başladı süt olduğu için mi olmadığı için mi kafam karmakarışık pompa alim mi almiyim mi mama verim mi vermiyim mi günde 2 kaka 5-6 çişli bez yapıyor 1 aylık olduk bugün kilo alımı sanki az gibi bazen emiyor bazen emmek istemiyor çok ağlıyor 2-3 gündür memede susuyor sadece aşırı derecede gazlı ben nasıl bir yol izleyeceğim Allah’ını seven biri bana yardım etsin nolur uykusuzluk zaten tavan yaptı bende bide 20 aylık oğlum var 2 yaş sendromuna giresi tuttu tam zamanında yani varya kafayı yemek üzereyim..
Enlsr zekeriya bende aynı senin gibiydim kuzum çok araştırdım marka diye ne yalan söyleyim önce plips e baktım amaa şikayet oldukça fazlaydı lansinoh elektrikli pompadan aldım çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim
AEgemm zekeriya bende lansinoh var diğerlerini kullanmadığım için bilmiyorum ama e bebekten vakumlu süt toplama kabı almıştım ikisini aynı anda takıyorum aynı miktarı topluyor neredeyse fiyatı da uygun ondan da alın mutlaka pompayı almazsanız bile onu alın
burcu989_ zekeriya bildiğim kadarıyla kaka ve çiş sayısı çocuğun doyduğunu gösteriyo doktorum bana öyle söylemişti doymadığını düşünüyordum mama konusuna gelince anne sütü kadar sağlıklı birşey yok sütün varken mama takviyesine gerek yok bence gögüs ağrına gelince evet saparak hem gögsğn rahatlar hem sütün artar ama sağdığın sütle bebeğin emip aldığı süt aynı ölçüde değilmiş yani emerek bebek daha çok süt içermiş bilgim bu kadar 🤣
burcu989_ zekeriya rezene demleyip iç gaz sorunu bebeğin biter bende yaşayarak öğrendim hatta bir iki çay kaşığı rezeneyi biraz daha sulandırıp bebeğime verdi annemler bende doktora sormadan hiç birşey vermeyin diyen ben gazını çıkartıp rahatladığını görünce bebeğimin rezene içiyorum çok huysuzsa veriyorum ve bebeğim rahatlıyo gerçkten
Ocucanan Diamond mama kullandım ben bebeğim prematüre doğduğu için göğsümü kesinlikle tutamıyordu(silikon göğüs ucu denememe rağmen)1,5 ay boyunca sağarak verdim.o dönemde de elim ayağım oldu muadil markalara fazla para vermeye gerek yok bence ben memnundum.
Ocucanan zekeriya sancı atakları başladığında hafif sıcak duşta karnına masaj yapmanızı tavsiye ederim,banyo sonrası bebek yağı ile karnına güzel masaj hatta her alt açımında masajı tekrarlamakta fayda var.birde kiraz çekirdeğini ısıtıp karnına koyabilirsiniz.insan napacağını şaşırıyor biz bu şekilde biraz rahatlatabiliyprduk en uzun uykusu duş sonrasında oluyordu