havvagngr Merhabalar Yakın zamanda bebişlerine rota menenjit aşosı yaptıran var mı. Fiyatı ne kadar dı. Birde kaç doz oluyor bu aşılar
kygsz havvagngr dun yaptirdik ikisi üc bin yetmiş lira.Rota 2 doz agizdan veriliyo digeri cok karisik 3.ayda ilk doz yapildi 5. Ayda ikinci doz yapilcak
Kagannn1004 Rota 2 doz menenjit 3+3 doz şeklinde ayarladı doktorumuz fiyatlatı phlı evt bn en son 2 tanesini 3bin küsrdü şuan ne kadar bilmiyorum menenrix ve bexsero ikisinide vurunduk 13.ayda son aşımızı olucaz daha var inşallah fiyatları düşer dicemde hiçbişeyin düştüğü yok hayırlısı ama yani yaptırın hepsini bizde ateş tek seferlik olup geçti öyle uzun süre ateş olmadı
havvagngr @Kagannn1004 teşekkür ederim 🌷 yapılması gerekiyor önemli aşılar evet ama keşke devlet en azından bi kısmını karşılasaydı. Hayırlısı bakalım
Kagannn1004 havvagngr her telden insan ülkeye doldu aslında karşılaması gerekiyor ama malesef ki döviz kuru artıkca bu gibi aşıların ücretlerinde artıyor sadece 2 ay arayla yaptırdığm sıra ilk aldığım fiyata ek 500 gibi bi rakamla artmıştı çok fazla artış oluyo biz 3 5 13 olarak ayarladık memnjiti 13.ayımıza 5 ay var ne olur bilemiyorum :(
Kagannn1004 Zinnetnur rota aşısı ztn ağızdan veriliyor 2doz oluyor biz 2.ve 4.ayında yaptırdık. Menenjitte iki formül içerik hemen hemen aynıymış araştırmıştım bn menenrix vurdurucaktım doktorumuz ikisinde vuralım dedi aynı anda yapıldı sağ sol bacak menenrix ve bexsero olarak onuda 3.5.13. Ay olarak ayarladı şimdi son dozumuzu bekliyoruz 13.ayda olcak şifa olsun bütün kuzucuklarımıza ☺😇
Zinnetnur Kagannn1004 Amin teşekkür ederim doktorumuz iki içerikten bahsetmemişti bize o yüzden sordum 3.5 aylık olduk biz 3. Ay kontrolünün olduğu gün uçak yolculuğu yapmam gerekti bebeğimle bir kaç gündür evimizden ayrıyız teyzesine geldik o yüzden olamadık dönüşte planladı hocamız bakalım 🙏🏻
gulten01 Casmayn merhabalar kaçıncı ayınızda rota oldu bebeğiniz bugün bende birinci dozunu yaptırdım bebeğim 3 aylık fakat öncesinde birinci dozunu olan bebeklerimizde olmuş
Fridasrose havvagngr sanırım fiyatı 1000 tl civarıymış şimdi baktım fiyatı için değil yani yaptırmadım 😂
MeetJoeBlack havvagngr fiyatlarını bilmiyorum. Rota için iki aşı var ikisinden biri yapılıyor, rotateq 3 doz, rotarix 2 doz. Menenjit de 2 gruptan birer aşı yapılıyor. Başladığınız aya göre doz sayısı değişiyor. Biz 7-9-13 bexsero, 8-13 nimenrix yaptırdık.
Melkkkk havvagngr 3 doz rota 3 doz nimenrix 3 doz bexero yaptırıyoruz bizde rotalar adet başı 950 ye geliyor menenjitler adet başı 1250 ye geliyor