Birprensannesi____ Kızlar 4′ay18 günlük bebeğime versem bişey olur mu Bisküvili olan mama içmiyor emmeyi üç aylıkken bıraktı mecbur destek lazım gün içi cici bebe veriyorum arada bide hero beybi kavanoz kabızlık yapar mı?
Birprensannesi____ Birprensannesi____ cici bebe de istemiyor 😒 Hemşiremiz de bize bişey demedi deme zahmetine bile girmedi ama aile hekimi çocuk Dr na götürün dedi bilmiyorum ne yapacağımı
mamameh Birprensannesi____ ben veriyorum ve 5 aylıkken ara ara tadına baktırarak başlamıştım. Hiçbir sorun yaşamadım. Yiğenlerim de aynı şekilde yediler. Sadece markasına dikkt et. İçi sulanan var direk danone markası o pek iyi değil ama diğerleri daha iyi kıvamlı
sedaozan Birprensannesi____ 18 aylık bebek tüm her şeyi yiyebilecek durumda şuan. Ek gıdasını sebze meyve güzel yedikten sonra mama içmesine ya da emmesine gerek yok ki zaten. Kaldı ki cicibebeye hele de danone kadar zararlı bir şeye hiç ihtiyacı yok. Evde yoğurda meyve püresi ekleyip kendiniz yapabilirsiniz
Deletedmom_109 Birprensannesi____ çok küçük değil mi doktora sordunuz mu? Belki mama değiştirseniz onu içer çok çok şükür şekerli gıdalar için..
Birprensannesi____ Deletedmom_109 Değiştirdim hipp ten aptamile geçtim olmadı bide hipp ilk kullandım üç ay aşırı kabızlık yaptı Aptamil yaradı
Divayorgun Birprensannesi____ bu danoneleri araştırmışlardır içinde zekayı bile gerileten zararlı maddeler vardı. Googledan araştırsanız bulursunuz. Tercih yinede sizin tabi
Deletedmom_109 Birprensannesi____ özel mamalar vs oluyor kabızlık için doktora danışın onlar öneriyor zaten
Deletedmom_109 Birprensannesi____ yapmayın gerçekten ilerde hastalıklara neden olur. Doktora sorun en azından erken ek gıdaya başlarsınız yoğurt pürelerle başlarsınız.
Nurcukk01 bari daha kaliteli katkısız olan kavonoz mamalara geçiş yapın danone nedir yani 4 aylık bebek için lütfen biraz bilinçlenelim
Birprensannesi____ Nurcukk01 Vermedim sadece sormak istedim lütfen sizde hemen ön yargılı olmayın ilk kez anne oldum ve bebeğim bişey yemiyor kavanoz getireceğim öyle gözüküyor hem sürekli vermek için de değil ki arada 🤷🏻♀️
sedaozan Birprensannesi____ 4 ay ek gıdaya erken başlamak demek ki yine danone ve cicibebe kadar zararlı şeyleri vermenize yine gerek yok bebeğinize. 4. Ayda mama meme reddi gayet doğal bi süre sonra mamaya devam edecektir. Ek gıda olarak tadım yaptırmanız gerekir şuan sadece
kayraninannesiiii Birprensannesi____ inşallah en kısa sürede düzelir beslenme düzeniniz. Farklı iyi bir Dr gitmenizi öneririm. Cici bebe hazır yoğurt ve danoneler maalesef çok önerilmiyor. Ara ara yese sorun olmaz diye düşünüyorum ama bebeğiniz çok seçici. Sürekli olunca tehlikeli mi araştırmak lazım. 🌸
Birprensannesi____ kayraninannesiiii Teşekkür ederim 🌹 Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Selmaozsk Birprensannesi____ benim bebeğimde 6 aylık 2 aydır iştahsızlık var ama uykusunda yada kandırarak mamayı içiriyorum kilosu kaç bebeğinizin kilo alımı normal benimkinin iştahsız olması a rağmen siz zorlamayın acıkmasını bekleyin