busrabakan Annelerim 3 aylık bebem var cuma günü kontrole gideceğim isterseniz rota aşısı da yapabiliriz siz alın dedi sormak istediğim iki şey var özel sigortamız var özel aşıyı karşılar mı ? Rota aşısı yaptırmalı mıyız? Şimdiden teşekkürler
mistral busrabakan canım bütcen el veriyorsa mutlaka yaptır ben yaptırmadım cok pişmanım yiğenim 1yaşında ve şuan hastanede yatıyo rota virüsü oldu üstelik hiç kimseden bulaşmadı vücut kendi de üretebiliyomuş okadar cok yıprandı ve okadar zor geçiyoki cok kötü ve şehir Hastanesi’nde boş yatak olmadıgo için özel jastanede yatış yapıldı 10katı fazla para gitti
Deletedmom_79 busrabakan poliçenizde bununla ilgili bir madde var mı? Sigortanızı arayıp sorabilirsiniz. Biz ödemesini yapıp faturasını sigortaya yollayarak %80’ini geri aldık her defasında. Ve evet kesinlikle yaptırmalısınız.
sifirekran_bolkitap busrabakan Benim sigortam karşıladı önceden sorabilirsiniz, çok tehlikeli bir hastalık karşılamasa da yaptırırdım
Byzszk13 Rota aşısı özel bir aşı canım maalesef karşılamıyor. Yaptırmayan var ama ülkemizde rota virüsü yaygın. Allah korusun zor bi hastalık yaptır derim
Balkupu1 Rota ücretli bir aşı maalesef devlet karşılamıyor 2 çocuğuma da yaptırdım imkanınız varsa yaptırın derim çocuklar rota virüsü kapinca çok yipraniyor