Hulya93 Asiveela anladım bu alerjiler nasıl anlaşılıyor peki hangi testlerle ? Kanda belli oluyor mu ? Özellikle neye alerjisi olduğu ? En kısa zamanda ben de götüreceğim
Asiveela Hulya93 deri testi yapıldı derisine bi aparatla küçük çizikler yapılıyor oralara damla damlatıyor 15 dk bekliyor açık şekilde kızarma durumuna göre alerji oranı belli oluyor bebeklerde sırta biraz daha büyükse kola yapılıyor
tgbmhr Hulya93 devlette gidecrkseniz çocuk doktoru sizi çocuk alerjiye yönlendirecek özele gidecekseniz direk çocuk immünoloji ve alerji bölümünr gitmeniz lazım. deri ve kan da bakılıyor alerjileri
Bsrumt55 Hulya93 benim oğlumda 1 yıl yesil kaka yaptı mamayla besleniyordu kaç kere götürdüm doktora hep normal dedi normal süt vermeye başladıktan sonra kahve rengi oldu
SeverusSnape Sad3c3mm ön sütü fazla alan bebeklerde de yeşil kaka olur. Ezberden gidiyorlar haklısınız :)
GramPozitifBakteri Ertgrl44 kizimda ishal olmadi yanlis yonlendirmek istemem sizi doktora danisin isterseniz..bizim sadece rengi degismisti
GramPozitifBakteri Hulya93 insallah duzelir canim aynen oyle dertlerini anlatamiyolar keske hic hasta olmasalar en azindan kendilerini anlatana kadar :( insallah bisey cikmaz
Kiviefe Hulya93 ben beslenmesi iyi diye biliyorum yeşil kakayı normal kaka sarı parcalı fazla beslenirse yeşil oluyor dedi. Büyükler üşütnüş diyor tabi😊
aysqul Hulya93 bebeklere verilen kan ilaçları kakayı yeşil yapıyor bizimde hiç normal olmadı kakası hep yeşildi anladıkki kan ilacından hiçbirşey çıkmadı çünkü herşey normaldi o yüzden bende artık önemsemedim
Nilebru Hulya93 sizi yanıltmak istemem çünkü kilo alımı sınırmış benim kızımda hep yeşil kala yapardı anne sütünün hep ilk kısmını aldığı için olabilir son sütü içirmeye çalışın benim o şekilde düzelmişti.