Alerjikrinit Eşofman takımı aldım parfüm de eklemek istiyorum. Orijinaller çok uçuk bargellodan muadil alabilirim öneriniz var mı
sunflower01 Alerjikrinit var lincleme ama eski erkek arkadaşımin one million tarçın kokulu bir parfümü vardi onu al dicem de harika çünkü
durununannitoskosu Alerjikrinit Ben zara silver aldım eşime aşırı güzel kokuyor fiyatı da çok pahalı değildi Trendyoldan bakabilirsin
Dilararden 1 million, diesel fuel for life, versace eros lacoste essential tom ford tüm çeşitleri ama black orchid muazzam
Boncuk1421_ Alerjikrinit odunsu baya kalitelidir hatta bugün gittim denedim yine ama kendim de kullanırım diye başka parfüm aldım donna karan dkny bu biraz daha fresh 😆
Dilararden Alerjikrinit evet biraz pahalı bargello da iyidir sanırım siz bunların kokularına bakın seçin hepsi çok güzel
Alerjikrinit sunflower01 onu biliyorum benim eski erkek arkadaşım da kullanıyordu altın külçesi şeklindeydi şişesi dkdjdnnd o yüzden seni anlıyorum almıyayım onu 🤣
endoplazmikretikulumiste Alerjikrinit Zara nın parfümleri güzel çok aşırı pahalı değil diğer markalara göre