Voljasder Selam arkadaşlar bu konuda yardıma ihtiyacım var bebeğim 5aylık ve drmuz 7.ayda getır menenjit aşısını yapalım dedi ama bi çok arkadaşımın yaptırmadığını duydum ve aşının cok yan etkileri olduğunu duydum sizlerde fikir verrseniz çok sevinirim
HamzaSiracveBen Voljasder valla ben yaptırmayı dusunuyorum hastaneye gidip cocukların hastalıklarını ve doktorların verdıgı orneklerı gprunce içim yaptırmadan rahat edemez 11 bucuk aylıgız 13 cu ayında yaptırcam hemen instagramdan bir suru doktor acıklama yapıyor bence dikkate alın derim sonra üzülmemek için ♥️♥️♥️
babyandmoms Voljasder menenjit hastalığı geçirince emin ol hasarlarını görseniz böyle soru bile sormazdınız küçükken menenjit geçirenlerde helişim geriliği bile gözüküyor
C-mom Voljasder biz yaptırdık. Menenjit çok ciddi bir hastalık yaptırmayarak bu riski göze alamazdım ben. Aşıların yan etkilerine kadar koruyuculuğunun çok daha ön planda olduğunu düşünüyorum. Aşıları sorgulayana kadar sorgulamamız gereken o kadar çok şey var ki. 🙄 şahsi düşüncem aşı önemli bir konu ve ihmal edilmemelidir. 😊
Minime Voljasder ben yaptırdım normalde de kızım huysuz ama aşı günü gayet iyiydi,aşının yaptığı bişey olduğunu sanmıyorum ama ateş yapıyor onu biliyorum,yaptırmanızı tavsiye ederim
Tontisimm Canım kesinlikle yaptır bende kızıma bexero 7. ve 9. Aylarında yaptırmıştım şimdide 13.aydakini yaptırıcam bexero biticek toplamda 3 doz olmuş oluyor. Diğer çeşidi 24 aylıkken olucak sakın tereddüt etme yaptır kızımda hiç yan etkisi olmadı ayrıca
Nghn Tontisimm Bexero tek doz 403 lira dedi bugün eczacı 🙄 ne kadar pahalı ya 🙄 doktorunuz mu bu şekilde önerdi, genelde önce nimenrix yapıyorlar sanırım 🤔
HamzaSiracveBen DamlaGoktug valla iki isim soyledı doktorumuz da suan inan aklımda degıl biri nimenrix di diğeride baska bişeydi ama kontrole gidince detaylı bilgi vericek
babymilax Voljasder merhaba. Ben 3.ayda ilk dozları yaptırdım. Aşının yan etkisindense menenjitin yan etkisini düşünmek lazım bence. Ben bebeğimin riskine giremedim yaptırmayı tercih ettim
Mavisim Bende kızıma 8. Ayda bexsero 13. Ayda bexsero ve nimenrix beraber yaptırdım sadece ateş oldu bir gün geçti aşıları yaptırın o kadar çok göç varki hele suriyeden gelen hastalıklar ihmale gelmiyor
Pkz Mavisim bende bugün yaptırdım kızıma diğer aşılarda ateş olmamıştı bunda ateşi var sizin bebeğiniz ateşi kaç derece oldu ateş düşürücü verdiniz mi
Mavisim Pkz evet verdim ölçülecek kadar çok değildi ya ben sadece gece uyutmadan baktım ateşi var bi tatlı kaşığı dolmayacak şekilde verdiö