FirdevsHaniminKiziKonusuyor Kızlar kızımın 10 gün sonra kırkı çıkacak. Ve ben artik kızımı alıp alıp dışarı çıkıp gezmek istiyorum. Kanguru kullanmak için çok mu ufak bebeğim? Ilk aylarda kullanabilir miyim ve eğer kullanabiliyorsam hangi tarz kullanmam gerekir?
meta1 FirdevsHaniminKiziKonusuyor ilk aylarda sling kullan canım doktorum bana 3. Aydan sonra kullanabiltisin dedi kanguruyu
sifirekran_bolkitap FirdevsHaniminKiziKonusuyor ben boroosh baby kullandım, hatta kangırı örtüsünü de aldım kışın kar yağarken bile çıkardık, her gün en az beş dk sabit. Ama ben istanbulun kışını gördüm yaşadığınız şehir daha soğuk da olabilir.
Lylozzd FirdevsHaniminKiziKonusuyor daha ufak kalça ultrasonu çekildi mi? 3 ay sling kullansanız daha iyi
fzkakdemir sifirekran_bolkitap FirdevsHaniminKiziKonusuyor Ben de babyboroosh new age kullandım 5 günlükken başladık o zaten yenidoğan için uyumlu, ayrıca instagramdan vs yazınca hemen sorularınıza cevap da veriyorlar. 6 aylık oldu bebeğim hala elim ayağım gibi kanguru. Doktorumuz gördüğünde kalça çıktığı riski de olmaz ten tene temas da yapıyorsun çok güzel demişti.
sifirekran_bolkitap FirdevsHaniminKiziKonusuyor Ben geçen kış hergün çıkardım bi ben bi de sitedeki rus abla ile bebeği hergün dışardaydıydık😂
FirdevsHaniminKiziKonusuyor Lylozzd evet pazartesi günü çekildi sorun yok çok şükür. Şu an 1 aylık, sling kullabilir miyim yani
Lylozzd FirdevsHaniminKiziKonusuyor evet evet slingde problem yok doğar doğmaz koyun hatta bayılıyorlar
FirdevsHaniminKiziKonusuyor fzkakdemir evet kanguru bebek arabasindan daha iyi geliyor bana. Bence bebek de kendini daha guvende hisseder. Daha yenidoğan çünkü🥹