Prensess27 Bebeğim 6.ayında saga sola dönüyo ama kolunu anlayıp alamıyo üste 😄 sizin bebişler tam olarak ne zaman döndü yada emekledi biz geçmi kaldık acaba 🤔
glytrk Prensess27 benimki 6 ayını tamamlamak üzere sırt sürüyken yan dönüyor başla çabası yok. Ama ayakta durmaya bayılır,dizindeysen uzun süre dik duruyor seviyor dik durmayı, bazen tek elimle bile dik tutabiliyorum kısa süreliğine. Herhalde engellemeden yürüyecek kim bilir…
Tursununannesi Prensess27 4 aylık dönmeye başladı şu an. Emeklemeye çabalıyor bakalım o ne zaman olur :)
bircanmom Prensess27 yavaş yavaş çeker kızım 2 aylıkken dönmeye başlamış ben o zaman kıyamıyordum kolunu çekiyordum eşim izin vermiyordu o kendi öğrenir diye.5.5 aylıkken falan emeklemeye başladı biraz hızlı gidiyor çok hareketli bu aylarda yürür dedik ama daha yürümedi
Melovealp 8,5 aylık erkek bebek.Erkek diye belirtiyorum çünkü kızlar bu konularda daha erken ve seri oluyorlar.Bizim ki henüz dönmeleri tam yapmaya başladı yeni.Emeklemiyor.
Arzuturhan Sağa sola dönüyor benim ki 6 ay 13 günlük ama yüz üstü iken dönüyor sırt üstü iken yüz üstü daha donemiyor . Döndüğü zaman gutunu kaldiriyor başını yre koyup gotunu kaldırıyor ayaklarini büküyor . Bu emekleme çabası mi
Metehannannsi 10 gün sonra 8 aylık olacağız ama hala dönmüyor 🤦🏻♀️ çünkü kucaktan inmiyor😀 yan dönüyo ama hala tam yüzüstü dönebilmii değil bende çok takılmıyorum vakti vardır heralde 😀
Deryaaaaaderya 3 aylık döndü 6.5 aylık emekledi oğlum İlk oğlum da 4 aylık döndü ,,,10 aylık emekledi
Nikita Prensess27 kızım dizinin üzerinde dururdu. sağ ayağının üstünde otururdu. Bir ay onu düzeltmeye uğraştı. 8 aylıkken emeklemeye, 12 aylıkken adımlamaya başladı. 12,5 da yürümeye 3 gün sonra da koşmaya😅
kiminoykusubu_ Prensess27 ilk 4 ay 25 günlükken döndü. Şu an 7.5 aylık döne döne odayı talan ediyor ama emeklemiyor henüz 😅