prenses0 bebeğim 16 günlük memede kalmak istiyor hep memeden çekince agliyor ve uyumuyor aynı durumu yasayanlar var mı çok yorucu oluyor böyle acaba neden böyle yapıyor önerisi olan ne zaman düzelir
kubra717_ prenses0 Maşallah annesi cok küçük da benimde yeni üç aylık oldu bebeğim başta o da öyleydi çünkü yeni doğanın sadece emme memeden baska bi bildiği olmadığı icin normal ki da cok minik ilerleyen zamanlarda azaliyo dışariya olan ilgisi artiyo bu sefer tutmasi için uğraş dur 🤗😂
cimcime1018 prenses0 6.5 aylık gak dese memede guk dese memede. Yani erken bı isyan olmuş bu😄🙃 Seni istiyor bebisin kokunda durmak istiyor
durukusmom Sütünüz yeterli mi? Doymuyor olabilir. Günde kaç tane çişli bez alıyorsunuz? Eğer sütünüz yeterliyse endişe etmeyin sadece dünyaya alışmaya çalışıyordur, kendini sizinle güvende hissediyordur
prenses0 durukusmom yeterli çünkü kakasını yapıyor çişini yapiyor hersey güzel sadece bırakmak istemiyor beni birde gazı var
_tuuggcce_ prenses0 kokusunu, kalp sesini tanıdığı tek kişi sizsiniz. Güvende hissetmek için yapabiliyordur annesi. Bol bol ten teması iyidir
cisem51 Ay aynısı ya benimde 21 günlük ne uyutuyor ne uyuyor hep memede artık durumlar fena napcaz bilmiyorum inşallah 40 dan sorma düzelir ya aç değil bence ama öyle bi ağlıyor ki sanırsın açlıktan ölüyor içim gidiyor ama bütün gün full emiyor orda yaşıyor resmen 🙄
prenses0 cisem51 ay aynısı yaşıyoruz canım inşallah düzelir bemde 40 i çıkmasını bekliyorum inşallah düzelir bebeklerimiz Allah güç versin ama inannki tek olmadigima sevindim demekki sadece benim bebeğim bu şekilde değil her bebek böyle inşallah düzelecek
cisem51 prenses0 valla bende görünce şükür tek değilim dedim ya nasıl olcak böyle bilmiyorum bir de içip içip kusuyor beni korkutuyor
prenses0 cisem51 kusmasi seni korkutmasın canım o doyduguna işaret benim bebegimde kusuyor korkma canım