berikomoms Beyninizikullanmakucretsizdir evet kilitlendim kaldım mutfaktaydım tabaklar bardaklar şangırdadı o çok korkuttu zaten
Beyninizikullanmakucretsizdir berikomoms ayy Allah korumuş 😒 annemlerdeydim orda da deprem oldu sabah 8 gibiydi. Yatak beşik gibi sallandı uyuyordum aniden kalktım. Uykuda yakalandığın zaman insan daha çok korkuyor 😒
berikomoms Beyninizikullanmakucretsizdir evet böyle bi değişik bişeydi ilk önce titredi ev sonra güm diye bir ses ve sallanmaya başladı 🤦🏼♀️
Tatlican Feyekum parayamı kiyamadi ki normal al demek herzaman giymi demek istedi aayyy buadam nedemek istedi😁
ikioglanannesi__ Feyekum ya siz nasıl fantazi kıyafetler giyebiliyosunuz ben utanıyorum bir gün olsun denemedim bile ki ceyizime aldım da baya nasıl giyip karşısına cikiyosunuz
Usnac1995 ikioglanannesi__ kız senin kocan değil mi. Fantezi kıyafetde gerek yok güzel sexy sütyen külot giy, altına severse jartiyer çorap. Değişiklik iyidir, sen giy adamın o halini görünce zaten utanma fln kalmaz 😂
Usnac1995 pasaklisinkukuli şöyle güzel bir bodysuit , siyah jartiyer çorap, güzel bir koku, hoş saçlar. Amannn aman yansın geceler 😂
ikioglanannesi__ Usnac1995 ay valla utanirim zaten oda karanlık olmadan afedersiniz işimi yapamam 😁😁😁
Usnac1995 ikioglanannesi__ kendini beğenmiyor musun acaba. Mesela bende göbek kısmımı beğenmiyorum ona göre kıyafet aldım aynada kendimi çok beğendim seve seve açtım ışığı 😂
ikioglanannesi__ Usnac1995 Usnac1995 ya begenmemekten ziyade malum yerlerimden utanıyorum öyle göstermeye utanıyorum yani 😁😁😁bir buçuk yıllık evliyim 7 yıldır hayatımda hala utanırım