Seher_dalman Hanımlar merhaba Bazı günler bebeğimin d vitamini ve demiri vermeyi unutuyorum sizce bir sorun teşkil eder mi
2boymommy Seher_dalman bende unutuyorum dün unuttum mesela bak bunu görmesem bugünde unutacaktim ama bizde tek d vitamini var demir yok
terazikadini Seher_dalman ben hep unutuyorum bir sorun olmuyor sadece geçen yüz rengi baya soluktu 1 gün boyunca o sırada unutmamıştım 3 4 gün düzenli vermiştim doktora da sordum onunla alakalı değil dedi bana
terazikadini Seher_dalman birde alarm kur telefonuna sürekli açık kalsın kapatma yani saat geldiğinde alarm çalınca ver hemen unutmadan
Dhi ben o zamanlar buzdalabınakapıt asmıştım unutmim diye arkadşaım görnce şey demişti unutuyorsan seninde vitamine ihtiyacın olabilir:D dolaba kocaman kağıt asın unutmazsınız :)
Seher_dalman Dhi b12 eksikliğim yüzünden aslında doğumdan sonra zaten bir gram olan hafızam da gitti:D
Seher_dalman terazikadini biraz araştırdım şimdi için çok sorun teşkil etmiyor ama ileride anemi tansiyon gibi hastalıklara yol açabilirmiş
Seher_dalman terazikadini alarm sesi bazen bebeğimi unuttuğum zamana denk geliyor kapatıyorum sonra yine unutuyorum
terazikadini Seher_dalman ben bebeğime sabah öğle akşam ilaç veriyorum kalp hastası kendisi kendimde ilaç içiyorum haliyle unutuyorum tabi demir ilacı çok çok önemli veremediğim zamanlar aklıma gelince veriyorum veyada gün içinde illaki keçiboynuzu pekmezi yediriyorum o da faydalıdır
Papatya-kzm Seher_dalman Hagi damlaları kulanıyormusunuz ben sağlık ocağından verilen damlaları kulanıyorum iyimidir sizce içerisi temiz mi ?
Seher_dalman terazikadini Allah şifalar versin, annesi olarak en iyisini siz bilirsiniz ama pekmez yerine özlerini vermek daha iyi diye biliyorum
Mel955 D vitaminini saatinde mi vermek gerekiyor? Ben pek dikkat etmiyorum sabah öğle akşam, aralarında en az 4 saat olacak şekilde veriyorum ama. Sorun mu bu ??
Seher_dalman Mel955 bende saatine göre vermiyorum açıkçası kimisi dikkat ediyor da ben etmiyorum doktorum özellikle bir saat söylemedi çünkü
Seher_dalman Papatya-kzm sağlık ocağından olanı bana doktorum direkt attırdı D vitamini probiyotikli kullanıyorum, demirde newvit kullanıyorum memnunum yani ikisinden de içerikleri de güzel